19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

En güzel kiralık katil

Tarkan'ın ünlü şarkısı Şımarık'ı, Kiss Kiss adıyla İngilizce seslendiren Holly Valance, Ölü ya da Diri adlı filmle sinemalara konuk olacak. Şarkıcı, model ve oyuncu olan Valance, bir bilgisayar oyunundan uyarlanan Dead Or Alive (Ölü ya da Diri) adlı filmde bir hırsız ve kiralık katili canlandırıyor.

İngiliz bir anne ile eski Yugoslavya kökenli bir babanın kızı olan Valance 11 Mayıs 1983 Avustralya doğumlu. Asıl adı Holly Rachel Vukadinovic olan genç yıldız ilk büyük çıkışını Avustralya'da yayınlanan Neighbours (Komşular) adlı diziyle yaptı.

Daha sonra CSI: New York ve CSI: Miami dizilerinde rol alan Holly Valance, şu sıralar ülkemizde de gösterilen Prison Break'in de oyuncu kadrosunda.

Henüz çok gençken modellik yapmaya başlayan Valance, Tarkan'ın ünlü şarkısı Şımarık'ın İngilizce versiyonunun yeraldığı Kiss Kiss adlı single'ıyla 2002 yılında İngiltere ve Avustralya'da ödül kazandı.

Yüzme ve yürüyüş genç yıldızın boş vakitlerinde sıkça yaptığı faaliyetler. Muay Tai adlı Uzakdoğu sporuyla ilgilenen Holly Valance gece kulüplerine ve barlara gitmekten zevk alıyor.

aa
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2006 Çarşamba 14:38:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?