30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

En seksi erkek

Bir erkekte en çok neyi seksi bulursunuz'un cevapları bu ankette. Türkiye'nin en seksi erkeğini seçiliyor.


Elele dergisi, Türkiye'nin en seksi erkeğini seçiyor. Ankette yer alan sorular, kadınların hangi özellikleri seksi bulduğunu da ortaya çıkaracak.

Bir erkekte en çok neyi seksi bulursunuz: Kirli sakalı mı, yanık teni mi? Peki hangi erkek daha çekici dersiniz: Zengin ve yakışıklı mı, serseri ve komik mi? Elele dergisi ekibi, işte bu soruların yanıtlarını bulmak ve Türkiye'nin en seksi erkeğini seçmek için harekete geçti. Ankete derginin www.elele.com.tr adresli internet sitesinden katılabilirsiniz.

Elele dergisi, düzenlediği anketle Türkiye'nin en çekici erkeğini seçiyor. Ayrıca ankette yer alan sorular, kadınların erkeklerde hangi özellikleri seksi bulduğunu da ortaya çıkaracak.

Bir erkekte en çok neyi seksi bulursunuz: Kirli sakalı mı, yanık teni mi, yoksa atletik bir vücudu mu? Peki hangi erkek daha çekici dersiniz: Zengin ve yakışıklı mı, serseri ve komik mi, sadık ve güvenilir olan mı? Ya esmer, kumral, sarışın, kır saçlı yarışında kimler önde gidiyor olabilir?

Elele dergisi ekibi, birkaç can alıcı soruyla işte bu ayrıntıları gözler önüne sermek üzere harekete geçti. Ve bir anket düzenlemeye karar verdi. Ankette yer alan sorular, en çekici detayları ortaya koyacak. Ayrıca okuyucular, verilen adaylar arasında bir seçim yaparak Türkiye'nin en seksi erkeğini belirleyecek. . İşte 2008'in "en seksi erkek" adayları...

 
Mehmet Günsur

Nejat İşler

Kıvanç Tatlıtuğ

Arda Turan

Kenan İmirzalıoğlu

Tolgahan Sayışman

Mehmet Aslan

Uğur Pektaş

Fikret Kuşkan

Timuçin Esen

Tan Sağtürk

Murat Han

Cem Yılmaz

Ozan Güven

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 17:24:57
Güncelleme :20 Mayıs 2008 Salı 17:33:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?