19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Eşin Tom'un Suri'sini doğurmak üzere!

Magazin ekinde yazan Rahşan Gülşan, Okan Bayülgen'in 'Sade Vatandaş' programında; Bayülgen'in, life style yazarının ülke gündeminden uzak yazılar yazmasıyla ilgili bir söylemi üzerine "Herkesin farklı gündemi var" yorumunu yaptı.

Okan Bayülgen'in "Aynı ülkede yaşayan insanların farklı gündemi olamaz" şeklindeki tepkisi üzerine Gülşan, magazin okuyucusunun ülke gündemiyle ilgili konuları görmek istemediğini savundu ve "Benim yazdığım magazin ekinin manşeti, başka bir dünyanın manşeti" diyerek Bayülgen'in "Okan'ın İstanbul'u" şeklinde manşet olduğunu hatırlattı. Gülşan, "Eşinin fotoğrafı çıkmıştı manşette. Sayfayı çeviriyorsun 3. sayfada ben öyle şeyler yazdığım zaman okur bunu kabul etmiyor" diyerek konuşmasını sürdürmeye çalıştı.

Ancak Bayülgen araya girerek "Evet ama o manşetten problem başlıyor.. O manşette, Okan'ın İstanbul'u haberinde, eşimin karnı şişmiş fotoğrafıyla, bunu algılayan da diyor ki 'İşte bunların derdi de bu.." diye konuştu.

Rahşan Gülşan ise dünyanın her yerinde, uzun ve çılgın bir hayattan sonra evlenip, bebek bekleyen Okan Bayülgen'in fotoğrafının haber olduğunu söyledi ve Şirin Ediger-Okan Bayülgen çiftini, Tom Cruise-Kate Holmess çiftine benzetti.

Gülşan, "Senin eşin Tom Cruise'un Suri'sini doğurmak üzere bence. Bu, Türkiye versiyonu, lokal versiyonu. İstanbul da muhteşem bir isim" dedi.

Bayülgen ise benzetildiği ünlü çiftten hiç hazetmediğini ifade ederek "Ben o Tom Cruise ile biraz önce kakasını yapmış eşinden hiç hazetmiyorum, nefret ediyorum ve çocuklarını böyle bir ikon olarak, onu da medyada görüyorum, çocuğun alt bezi milyonlarca satılıyor falan. Çok iğrenç" ifadesini kullandı.

Vatan
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 13:46:09
Güncelleme :22 Nisan 2009 Çarşamba 14:02:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?