18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

Eski çalışanına hapis cezası

Emel Sayın ile yeğeni Nergis Mizanoğlu’nun evi ile çantasından kıyafet, parfüm gibi bazı eşyaları ile değerli takıları çaldığı iddia edilen eski hizmetçisi S. Ç., 1 yıl 1 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Çelik hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

İstanbul 22’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuksuz sanık S. Ç. ile Emel Sayın ve Yeğeni Nergis Mizanoğlu katıldı.

S. Ç. ile yıllardır yanında çalıştığını belirten Emel Sayın, "Alt katta kendisine ait odada kalıyordu. Anahtarı vardı. Sonra üst kattaki odayı kullanmasına izin verdim. Evdeki bazı eşyalar kaybolunca, bazı eşyaların da yerinin değiştirildiğini görünce kendisinden şüphelenmiştim. Alt kattaki odaya inmemi istemiyor, engellemeye çalışıyordu. Alt kattaki odada bize ait eşyalar bulundu. Maddi zararım 10 bin liranın üzerinde olabilir. Benim kullandığım bir eşyayı, kardeşim dahi bana sormadan kullanamaz" dedi.

Takdiri mahkemeye bıraktığını belirten S.Ç. ise "Artık bir karar verilsin. Zaten her gün hapisteyim. Ruhum daralıyor" dedi.

Çelik’i 1 yıl 1 ay 22 gün hapis cezasına çarptıran mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi

...
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2012 Çarşamba 12:18:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?