19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Eski Güllü, yeni Güllü'yü ağlattı

Efsanevi film Güllü'nün tiyatro oyununun galası önceki gün yapıldı. Burcu Kara, filmdeki başrol oyuncusu Türkan Şoray'ı görünce sevinçten gözyaşı döktü...

1971 yılında Atıf Yılmaz tarafından filme alınan Güllü'de başrolleri Türkan Şoray, Ediz Hun ve Süleyman Turan paylaşıyordu. Film Atıf Yılmaz anısına tiyatroya uyarlandı. Bu oyunda da Kerem Alışık ve Burcu Kara başrolleri paylaşıyor. 

Önceki akşam Küçük Sahne Sadri Alışık Tiyatrosu'nda Güllü'nün galası yapıldı. Türkan Şoray, Ediz Hun ve Süleyman Turan gecede genç oyuncuları yalnız bırakmadı. Güllü oyunu bittiğinde gözleri dolan Şoray, "Tiyatrosu da en az filmi kadar güzeldi. Yürekten kutluyorum. Ünlü yönetmen merhum Atıf Yılmaz'ı bugün anıyoruz" dedi. Oynunu sergiledikten sonra Türkan Şoray'ın yanına koşan ve gözyaşları içinde Sultan'a sarılıp ağlayan Burcu Kara, "Ben 26 yaşındayım ve hayatımın en mutlu anı şu an. Bunu başka hiçbir şeyle kıyaslayamam bile. Ben perde arkasında geldiklerini gördüğüm andan itibaren ağlamaya başladım. Çok teşekkür ederim" dedi. Kerem Alışık ise "Bizim için çok önemli bir gece. Ustalarımızın verdiği moral ve destekle bir şey başarabildiysek ne mutlu. Bu bizim için gurur verici bir olay" diyerek mutluluğunu dile getirdi.



Okan IŞIK/Bugün
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2006 Cumartesi 11:01:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?