22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Eski sevgiliye gönderme

Sezen Aksu, “Erkekler 40’tan sonra genç sevgili arıyor ama sonra da sönüyor” diyerek Önder Fırat’a üstü kapalı mesaj gönderdi

Sezen Aksu, önceki akşam sahne aldığı Bodrum’da izleyenlere hem müzik ziyafeti çekti hem de anlattıklarıyla kırıp geçirdi. Şarkı aralarında seyircilere içini döken sanatçı, kadın-erkek ilişkileriyle ilgili konuşurken ilginç sözler sarfetti. “Bir doktor arkadaşımla konuşuyorum. Erkeklerin 40’ından sonra adrenali yükseliyor. Ölüme karşı durmak için genç kızlarla birlikte oluyorlar. Ama çok kısa süre sonra küt diye sönüyorlar” diyen sanatçının bu sözleri eski sevgilisi Önder Fırat’a gönderme olarak algılandı. Altı yıllık ilişkinin ardından 2006’nın sonlarında Sezen Aksu ile yollarını ayıran Önder Fırat, 20 yaşındaki Belçikalı üniversite öğrencisi Anjelika Magnasan ile birliktelik yaşamaya başlamıştı.

Hülya ile Gülben’e de taş attı

Şarkı söylemekten çok güldürmeyi sevdiğini söyleyen ünlü şarkıcı “Konsere girerken hepinize lastik don dağıtırım ama yapmıyorum. Çünkü burada kameralar herşeyi çekiyor. Annem ve babam da konserimde böyle müstehcen şeyler konuştuğumu görünce bana çok kızıyorlar” diye konuştu.

Minik Serçe, selülit açısından karşılaştırılan Hülya Avşar ve Gülben Ergen’e de isim vermeden atıfta bulundu: “Son günlerde aynı haberleri görüyorum. Herkes bir popo derdinde. Ülke sanki güllük gülistanlık da bunlar selülit derdinde.” Sözü bir ara sahnede yaptığı timsah yürüyüşüne getiren Aksu “Oğlum Mithatcan bana en son timsah yürüyüşünden sonra ’Anne sen niye diğer çocukların annesi gibi normal bir anne değilsin’ diye sordu” dedi.

VATAN
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2007 Pazartesi 08:50:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?