25
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

Etiler'in 'deniz' savaşı

Şarkıcı Yeşim Salkım, Cem Uzan’ın kardeşi Hakan Uzan’la evlenip, Uzanlar’a gelin olmuştu.

2001’de Uzan’dan boşanan Salkım, geçen hafta Alara Uzan’a destek çıktı. Uzan ailesinin, genetik kodlarında bir hata olduğunu söyleyen Salkım, “Her türlü iftirayı atabilirler, bana da attılar. Bana yapılanlar şimdi Alara’ya yapılıyor” dedi. Bunun üzerine Cem Uzan, avukatını arayarak, Salkım hakkında tazminat davası açılmasını istemiş.

Zaten Yeşim Salkım, gündemde kalmak, basında yer almak için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Eskiden düşman olduğu Alara’ya destek olma pahasına! Yakından tanıyanlar iyi bilir; Salkım, Hakan Uzan’la evli olduğu dönemde Alara’dan nefret ederdi. İmkanı olsa bir bardak suda boğardı. Bunun sebebiyse, Alara’yı bağrına basan Uzan Ailesi’nin, Yeşim’i ‘şarkıcı’ diye küçümseyip, dışlaması ve hiçbir zaman gelin olarak kabul etmemesiydi.

Salkım’ı jet-ski’yle devirdi
Koçibey Ailesi’ni yakından tanırım. Alara’nın geçen yıl rahmetli olan dayısı Caner Eroğan da çok sevdiğim bir ağabeyimdi. Caner Ağabey, bir sohbette bana Alara ile Yeşim’in arasında geçen bir kavgayı anlatmıştı:

Efendim, Uzan Ailesi Göcek’te bir araya gelmiş. Baba Kemal Uzan, anne Melahat Hanım kız kardeşi Ayşegül Hanım ve Caner Eroğan, Alara ve Cem Uzan’ın teknesine misafir olmuş. Aynı koyda Yeşim ve Hakan Uzan’ın teknesi de demirliymiş. Hakan Uzan, tek başına ailesinin teknesine gitmiş. İçkiler içilmiş, yemekler yenmiş. Ama kimse Yeşim Hanım’ı tekneye davet etmemiş. Şişme bota atlayan Salkım, Cem Uzan’ın teknesinde almış soluğu. Kimse kılını kıpırdatıp, davetsiz misafirle ilgilenmemiş. Salkım, kendisine orada yokmuş gibi davranılmasına müthiş sinirlenmiş. Uzanlar’a dişi geçmeyince Alara’ya sözlü sataşmış. İki gelin arasında müthiş gerilim yaşanmış. Yeşim, şişme botla teknesine dönerken, çılgına dönen Alara da jetskiye atlayıp Yeşim’i kovalamaya başlamış. Yetiştiği yerde son sürat bota çarpıp Yeşim’i denize düşürmüş.
İşte iki eltinin ilişkisi böyleydi. Sizce Yeşim Salkım, bu kadar nefret ettiği Alara Uzan’a şimdi neden destek çıkıyor?

Bekir Saçar - Milliyet - Cadde
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 21:54:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?