22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Eva-Tony düğünü 7 Temmuz'da

''Umutsuz Ev kadınları-Desperate Housewives'' dizisinin ünlü yıldızı Eva Longoria, NBA'deki San Antonio Spurs takımının yıldızlarından Tony Parker ile 7 Temmuz'da Fransa'daki bir şatoda evlenmeye hazırlanıyor.

People dergisi ile CNN'in internet sitelerinde yer alan haberlere göre, Longoria'nın müstakbel eşi, ünlü basketbolcu Tony Parker, düğün hazırlıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bugüne değin özel hayatları ve düğünle ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Parker, bu konudaki çekingenliğini biraz olsun yendi.

"Nerede evlendiğimin önemi yok. Bunlar daha çok kadın işi ve Eva'ya sormanız gerekir" diyen Parker, düğün pastasıyla ilgili söylentilere de açıklık getirdi.

Yaklaşık 11 bin dolarlık bir düğün pastasının ABD'den Fransa'ya getirileceğini yalanlayan Fransız asıllı oyuncu, "Neden ABD'den pasta alalım? En güzel pastalar Fransa'da yapılırken buna ne gerek var?" diye sordu.

17'nci yüzyıldan kalma Vaux-le-Vicomte Şatosu'ndaki düğünün ayrıntılarıyla daha çok müstakbel eşinin ilgileneceğini belirten Parker, "Ben de düğünün yemek ve müzikleriyle ilgileniyorum" dedi.



Düğünde paparazzilerle baş etmenin zor olacağını da anlatan Parker, balayı için Paris'te kalacaklarını kaydetti.

Daha çok basketbol hakkında konuşmayı tercih ettiğini de dile getiren 25 yaşındaki Tony Parker, henüz basketbolda yolun başında bulunduğunu, amacının bir gün idolü Michael Jordan'a erişmek olduğunu, bu hedefine giden yolu ise ancak yarılayabildiğini söyledi.

Ünlü konuklar gelecek

Dizide fettan ev kadını Gabrielle Solis'i canlandıran 32 yaşındaki Eva Longoria'yı, bu özel gününde, diğer umutsuz ev kadınları Teri Hatcher, Nicolette Sheridan, Felicity Huffman ve Marcia Cross ile dizinin diğer oyuncuları da yalnız bırakmayacak.

Ayrıca Michael Douglas, eşi Catherine Zeta-Jones, Jamie Foxx ve Lionel Richie de düğüne gelmesi beklenen konuklar arasında bulunuyor.

Ünlü aktris Eva Longoria, daha önce oyuncu Tyler Christopher ile 2002 yılında evlenmiş ve 2 yıllık evliliğin ardından 2004'te boşanmıştı.
CNN Türk
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2007 Cumartesi 17:07:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?