28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

'Evlendiğim adam gay çıktı'

Zerrin Özer, "Bir Sarışın Küçük Kız" adlı kitabında, ilk eşiyle yaşadıklarından, Cenk Koray'ın evlilik teklifine kadar her şeyi anlatıyor. İşte kitaptan öne çıkan bölümler.

Hata yapıyorsun boşan o gay'den
"Görür görmez etkilendim. Kim olduğunu sorunca 'A. Ö.' dediler. Evlenme meselesini açtığımda bana 'Benden çok para kazanıyorsun. Benim tek gelirim mankenlikten. İyi düşün' dedi. Tülay ablam bu evliliğin baş düşmanıydı. 'Hata yapıyorsun çabuk boşan o gay'den' diyordu. Ben A.'nın gay olduğunu hissetmedim. Tek bir sözü hariç: Ayrılmak istediğimi söylediğimde 'Aradayım Zerrin, ne olur beni bırakma' demişti. Bir yıl evli kaldık. Hamile kaldığımı öğrendiğimde çok sevinmiştik ama ablam, 'Sapık insanın çocuğu sapık olur' diyerek beni doktora götürüp çocuğu aldırttı. Tek celsede boşandık."

Cenk Koraymektupla evlenme teklif etti
"Bodrum'dan ayrılırken Cenk bana uçakta okumamı istediği bir mektup verdi. 'Şu an bulutların içindesin' diye başlayıp, 'Benimle evlenir misin' diye biten bir mektuptu. Çok etkilendim ama olmadı. Annem varken olmazdı. Temiz ve küçük bir flört olarak kaldı aramızdaki sevgi." Zerrin Özer kitabında Tarkan'la yaşadığı platonik ilişkiyi ise şöyle anlatıyor: "Enteresan bir şey yaşadık Tarkan'la... 'Unutmamalı' bizim şarkımızdı. Bu şarkıda, o söylerken ben dinlerken babalarımızı düşünüyorduk. Tarkan'ın Amerika'yı aklına sokan bendim. Hatta birlikte gitmeyi kurmuştuk ama 'Sen git, ben sonra geleceğim' dedim."
Sabah
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2006 Çarşamba 07:16:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?