30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Evliliği kıskançlık bitirmiş

Bostanlı Can Atakent Tesisleri'nde sahne alan Armağan Uzun, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla hayranlarını coşturdu. Program sonrası basın toplantısı düzenleyen Armağan, Bülent Ersoy'un evlilikleri boyunca kendisini çok kıskandığını ve bu nedenle ayrıldıklarını açıkladı.

Bülent Ersoy'la birlikte oturup ayrılma kararı aldıklarını söyleyen Uzun, daha fazla yıpranmamak için böyle bir karara vardıklarını ifade etti.
Bostanlı'daki Can Atakent Tesisleri'nde sahne alan Armağan Uzun, mekanı tıka basa dolduran hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı.

Hareketli şarkılarla mekandakileri coşturan Armağan, söylediği romantik parçalarla, duygu dolu anlar yaşattı. Armağan'ın söylediği parçalara hep bir ağızdan eşlik eden hayranları, dans ederek, halay çekerek gecenin tadını çıkardı. Program sonrası basın toplantısı düzenleyen Armağan, Bülent Ersoy'un evlilikleri boyunca kendisini çok kıskandığını ve bu nedenle ayrıldıklarını açıkladı. Neden ayrıldıkları konusunda basında çıkan haberlerde konunun çok saptırıldığına değinen Armağan, normal bir evlilik ve ayrılık yaşadıklarını söyledi.

Her seven insanın kıskanabileceğini dile getiren Armağan, "Yersiz kıskançlıklar ilişkiye zarar veriyor. Ben de haksızlığa tahammül edemiyorum. Haksız yere suçlanmak hoşuma gitmiyor. Bu yüzden daha fazla yıpranmamak için ayrılık kararı aldık" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 07:00:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?