16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Evliliğim Güzide yüzünden bitti

Manken Güzide Duran’a "Devede de boy var ama eşek çekiyor" diyerek hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı mahkemece hakkında yakalama kararı çıkartılan Yeşim Salkım dün adliyeye gelerek ifade verdi.


Yeşim Salkım, "Güzide Duran evliliğimiz hakkında ileri geri konuşuyordu. Benim evliliğimi hedef alan sözlerdi ve neticede de evliliğimi bitirdiği için ben de bu sözleri sarf ettim" dedi.

3’üncü Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki davaya, 3,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Yeşim Salkım, avukatı ile katıldı. Yeşim Salkım, daha önce Güzide Duran ile arkadaşlık yapan İlker İnanoğlu ile evlendiğini belirterek "Güzide Duran, evliliğimiz hakkında ileri geri konuştu. Deniz Akkaya ile yaptığı konuşmada, ’Bu kadında ne buldu da onunla evlendi. Ne boy var, ne de pos var’ gibi ve benzeri sözler söyledi. Bu sözleri evliliğime ve şahsıma hakaret olarak algıladım. Ve neticede de evliliğimi bitirdiği için ben de ’Devede de boy var ama eşek çekiyor’ dedim. Bu sözü söylerken isim zikretmedim. Direkt kendisini hedef alacak bir söz söylemedim" diye konuştu.

Bunun üzerine hakim, "O ismi zikretmeseniz de sözün ona yönelik olduğu çok açık. Ben bile ona söylediğini anlarım" dedi. Salkım suçsuz olduğunu belirterek beraatini talep etti. Hakim, sonuçlandığı belirtilen tazminat davalarının karar örneklerinin beklenmesi için duruşmayı erteledi.

Kelebek
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 08:50:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?