18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

Fazıl Say'a sert yanıt!

'Türk halkının arabesk yavşaklığından utanıyorum" diyen ünlü piyanist Fazıl Say'a arabeskin güçlü sesi Müslüm Gürses'ten sert cevap geldi.

Önceki akşam Kumburgaz Angels Gazino'da sahne alan Müslüm Gürses, Fazıl Say'ın saçmaladığını belirterek, "Fazıl hangi ruh hali ile böyle talihsiz bir açıklama yaptı bilmiyorum. Kendisi santaçı mı onu da bilmiyorum. Bizim oralarda bitin küçüğüne yavşak derler. Sanırım kendisini anlatmak istemiş. Ben kendimi bildim bileli arabesk okurum. Çok ayıp etti. Bu ülkede arabesk okumadan şöhret olan kaç tane şarkıcı gösterebilirsiniz? Türkiye ilk Eurovision şarkı yarışmasına arabesk bir şarkıyla katıldı. Ona kalırsa Michael Jackson da Amerika'nın arabesk okuyan bir sanatçısıydı. Bu Fazıl gibiler batılı ve Amerikan özentililer. Bu konuda hiç konuşmadım ama eğer Türkiye'de yavşak arayacaksak işte karşınızda Fazıl efendi" dedi.

Sanatçı dostları Ümit Besen, Gökhan Güney, Huri Sapan, Ekin, Ümit Yaşar ve Mine Koşan da sahneye tek tek çıkarak ünlü sanatçıya destek verdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2010 Cuma 12:16:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?