22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Fazıl Say'ın dişleri ayrılık getirdi

Hande Ataizi, Fazıl Say’ın dişleriyle ilgili olarak bir gazeteye “acil dişlerini yaptır” yorumu yaptı. Bu sözler ünlü piyanistin özgüvenini kaybetmesine sebep oldu.

Hande Ataizi ve Fazıl Say aşkının bitme nedeni ortaya çıktı... Edindiğim bilgilere göre, çifti ayrılığa götüren olaylar şöyle gelişti:

Fazıl Say’ın dişleriyle ilgili olarak bir gazetede çıkan “acil dişlerini yaptır” yorumu sonun başlangıcı oldu. Bu haberin ardından morali bozulan Say, sevgilisinin yanında kendini kötü hissetmeye başladı.

Bunu fark eden Ataizi, ertesi gün gazetelere ‘dünya onun müziğini ayakta alkışlıyor, biz ise dişlerini haber yapıyoruz’ açıklamasını yaptı. Ancak bu da Say’ı mutlu etmedi.

Say, güzel sevgilisini kaybetme korkusu içine girdi. Ünlü piyanist, Ataizi’ni kıskanmaya, ona baskı yapmaya ve her şeyine karışmaya başladı. Sevgilisini sürekli telefonla kontrol eden ve söylediği sözlere inanmayan Say’ın bu güvensizliği Ataizi’ni çileden çıkartınca ayrılık kaçınılmaz oldu.

Bu iddiayla ilgili olarak aradığım Hande Ataizi’nin son sözleri ise şöyle: “Ayrılık nedenimiz hakkında konuşmak istemiyorum. Fazıl ile 4,5 ay sevgi dolu bir ilişki yaşadım. Benim ona sevgimi vermekten başka zararım, ziyanım olmadı. Özellikle şunu belirtmeliyim ki Fazıl’ın parayla ilgili yaptığı açıklama yüzünden ayrılmadık. Ayrıca Fazıl o röportajda güzel bir şey söylüyor. ‘Hande sayesinde standardım değişti’ diyor. Bunda kötü bir şey yok. Ben bütün ilişkilerimi sevgi bazında yaşadım. Fazıl’ı da sevmekten başka hiçbir şey yapmadım.”



Vatan/Gülşen Yüksel
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2007 Perşembe 14:26:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahimtokmak IP: 85.101.37.xxx Tarih : 20.04.2007 00:06:24
HABER GERCEKTEN DOĞRU VE YERİNDEYDİ DİŞLERİ BERBATDI?AMA BÖYLE RESİMLE YAYINLANMASI ETİĞE UYUYORMU BİLMİYORUM BUNA BASIN KARAR VERMESİ LAZIM?