19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Fotoğraflarının çekilmesine kızdı

ilknur soydaşZonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde bir mağazanın açılışına ünlü mankenler katılınca vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Açılışın ardından podyuma çıkan İlknur Soydaş ise fotoğraflarını çeken palyaçoya tepki gösterdi. Soydaş, palyaçonun çektiği fotoğrafları makineden sildirdi. 

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde İstanbul Giyim Fuarının açılışı sebebiyle tören düzenlendi. Törene Çaycuma Kaymakamı Musa Işın, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Pop Müzik Sanatçısı Ozan Orhon ve Esra Balamir ile mankenler İlknur Soydaş, Ferhat Demirtaş, Hakan Eratik ve Murata Akkaya katıldı. 

Ozan Orhon konseri ve dansçı kızların gösterisiyle başlayan açılış töreninde mankenler yaz kreasyonunu tanıttı. Mankenlerden İlknur Soydaş, podyuma çıkarken iş kazası geçirerek elini sakatladı. Elini çarparak yaralanan Soydaş, defile sonrasında podyumdan inerken, fotoğraflarını çeken bir palyaçoyu görerek duruma tepki gösterdi. 

Fotoğraflarını görmek isteyen Soydaş'ın isteği üzerine palyaço bulundu. Fotoğraflarına bakan Soydaş, bazılarını beğenmediğini söyleyerek sildirdi. Soydaş, "Taciz yok. Çekilen bazı fotoğrafların doğru olmadığını gördüm ve müdahale ettim. Olay tatlıya bağlandı" dedi. 

Palyaço organizatörü Yasin Aygün ise yaşanan tatsız olayın isteği dışında gerçekleştiğini söyledi. Açılış töreni sonunda ise sanatçı Esra Balamir sahneye çıkarak Çaycumalılar'ı coşturdu.
Serhat Demir - Kenthaber / Zonguldak
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2006 Pazar 18:17:03
Güncelleme :14 Mayıs 2006 Pazar 18:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?