16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Gala'da Gaffur krizi

Eşi Melek Açıkalın ile birlikte filmin galasına gelen Peker Açıkalın'a büyük ilgi gösteren medya mensupları, Şafak Sezer ile yaptığı röportajı yarıda keserek "Gaffur"a yönelince her iki oyuncunun arası açılmasına sebep oldu.

Peker Açıkalın'a medyanın büyük ilgisi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Şafak Sezer, daha sonra Açıkalın'ın yanına giderek biraz daha sakin olması için kendisini uyarması ise, ünlü oyuncunun toplu fotoğraf çekimini beklemeden film sonrası apar topar galadan ayrılmasına sebep oldu.Peker Açıkalın'ın apar topar gitmesine anlam vermediğini söyleyen filmin yapımcısı Murat Aslan ise; "Gerginlik muhabbetinden ben sıkıldım. Kim kahraman olmak istiyorsa gidip olsun hiç umurumda değil" dedi.

Filmin galasına çok sayıda sinemasever katılırken filmin oyuncuları olan Peker Açıkalın, Şafak Sezer, Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener,Atilla Sarıhan ayrıca Mehmet Ali Alabora, Adnan-Begüm Şen, Hüsnü-Asuman Güreli, Ayşegül-Muharrem Toplusoy ve Yılmaz Morgül'de gala gecesine katılan konuklar arasındaydı.

GALADAN NOTLAR

* Filmin afişinde Peker Açıkalın'ın önde yer almasının kendisi için bir sorun olmadığını ifade eden Şafak Sezer, "Peker 45 yaşında ben 35 yaşındayım. O iyi bir oyuncu. Ölümüne kankayız. Bizim aramızda öyle şeyler olmaz." diyerek Açıkalın'la aralarında bir sorun olmadığını kaydetti.

* Serinin ikincisi olan Maskeli Beşler Irak’ta bu kez ilk bölümde oynayan Mehmet Ali Alabora yoğun programları nedeniyle oynamasa da filmin çekimleri süresince sık sık sete giderek arkadaşlarına destek verdiğini dile getirerek, “Dizinin çekimleri ile filmin çekimleri çakışıyordu o yüzden filmde oynayamadım. Bu bir takım işi ve bu takımda ben olmasamda onlar gol atıyorlar" dedi.

* Filmin ana sahneleri olan petrol tesisleri Kilyos Kısırkaya köyünde iki haftada inşa edilerek çekime hazır hale getirildi. Film için 850 adet kostüm tasarlanırken filmde 850 yardımcı oyuncu görev aldı. Filmin tamamı için 7 hata gibi bir zaman harcanarak tamamlandı.



kelebek
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2007 Cumartesi 16:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?