19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Gerard Depardieu sevgilisiyle geliyor

Fransız Sineması'nın dünyaca ünlü oyuncusu Gérard Depardieu, 25. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin kapanış törenine yeni sevgilisiyle geliyor. Aralarında 30 yaş olan çift, Çırağan Sarayı'nda kalacak.

25. Uluslararası İstanbul Film Festivali, bugün (cuma) sona eriyor. Festivalin onur konuğu Gérard Depardieu da, kapanış kokteyline yeni sevgilisi Clementine Igou ile birlikte katılacak.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek kapanış kokteyli ve Fransız Konsolosluğu'ndaki resepsiyona birlikte katılacak olan Depardieu ile Igou, Toskana'da tanıştılar. Yazar Igou'nun, Toskana'daki şarap bağlarında yaptığı araştırma sırasında tanışan ikili, kısa süre içinde sevgili oldu.

28 yaşındaki Clementine Igou ile 58 yaşındaki Gérard Depardieu, her ne kadar baba-kız gibi görülse de onlar bunu pek önemsemiyor. Daha önce yine ünlü bir sinema oyuncusu olan Carole Bouguet ile beraber olan Depardieu, sevgilisiyle birlikte Çırağan Kempinsky Oteli'nde kalacak. İkili, kısa süre kalacakları İstanbul'u gezmeyi de planlıyor.

Gerard Depardieu, Harvard mezunu yazar sevgilisiyle Çırağan Sarayı'nda kalacak

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2006 Cuma 03:29:59
Güncelleme :15 Nisan 2006 Cumartesi 14:47:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?