22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Gidip mahkemeye versin

Bülent Ersoy" Ben boşanma davası açmadım. İzmir'de de devlet var, gidip mahkemeye versin" dedi.


Bülent Ersoy, eşi Armağan Uzun'un, "Bende kırgınlığın verdiği bir soğukluk var artık. Boşanmak istiyorsa boşanırım" sözlerine, "Ben boşanma davası açmadım. İzmir'de de devlet var, gidip mahkemeye versin" dedi. Bülent Ersoy'la evliliğinin 20'inci gününde İzmir'de Pelin Taşçı adlı genç kızla kameralara yakalanan Armağan Uzun, boşanma sinyalleri verdi.

Uzun, geçtiğimiz hafta "Pazar Keyfi" programındaki röportajında, "Sıkıntımız aynı şekilde devam ediyor. Bir süredir görüşmüyoruz. Kendimi affettirmem gereken bir durum olmadığı için özür dilemek gibi bir şey söz konusu değil. O konuyu zaten aştığımızı düşünüyorum, asıl ondan sonra aramızda yaşanan problemler bizi bu duruma getirdi. Sorun neyse çözülsün diye oturup konuştuk, ama değişen bir şey olmadı. Aynı şekilde devam ediyor. Tabii ki onu seviyorum, saygı da duyuyorum. Ama evlilik apayrı bir şey. Bende kırgınlığın verdiği bir soğukluk var artık. Boşanmak istiyorsa boşanırım" diye konuşmuştu...

Armağan Uzun'un bu açıklamaları karşısında konuşmama hakkını kullanmak istediğini söyleyen Bülent Ersoy, sadece şunları söyledi: "Şunu söylemek isterim ki, artık beni bu konuşmalar hiç alakadar etmiyor. Ne söylediğini duymadım bile. Çünkü ne televizyon izliyorum, ne gazete okuyorum. Bu konuda hiç konuşmadım, konuşmayacağım da. Kendisi hep konuşuyor ama neticeye bakın, ortada hiçbir şey yok. Ben boşanma davası açmadım. Armağan Bey madem sorun olduğunu söylüyor, sürekli konuşuyor, İzmir'de de devlet var. Gidip mahkemeye versin."

Kelebek
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 09:00:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?