19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Gökhan Demirkol' dan itiraf

Esrar içip fantezi yaptık

Eski sevgilisi Gamze Özçelik’i ilaçla uyutup tecavüz ettiği ve cep telefonuyla çektiği görüntüleri internette yayınladığı suçlamasıyla tutuklanan basketbolcu Gökhan Demirkol, dün ilk kez çıktığı hakim karşısında çarpıcı iddialarda bulundu. Demirkol, "Esrar içtik, seviştik. Fantezilerde teknolojiyi kullandık. Gamze de cep telefonuyla görüntü çekti" dedi.

OYUNCU ve manken Gamze Özçelik’e tecavüz davası dün Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı.

10.5 yıl hapsi istenen Gökhan Demirkol ifadesinde, "Bir taksiciden esrar temin edip Gamze ile odada beraber içtik. Ve sabaha kadar cinsel ilişkide bulunduk. Biz fantezilerde teknolojiyi kullanmayı severdik. Çıplak fotoğraflarını cepten bana gönderirdi. O görüntüler normalinde 15 dakikadır ama 4 dakikalık bir bölümü internette çıktı. Gamze, kendi vajinasını çekip bana gönderen biridir" dedi.

İLGİNÇ İTİRAFLAR

Özçelik’in görüntülerini internette yaydığı gerekçesiyle ’özel hayatın ihlali’ suçlamasıyla tutuklanarak 30 Kasım 2005’te Ümraniye Cezaevi’ne konulan Gökhan Demirkol, olay Kemer İlçesi’nde meydana geldiği için İstanbul’dan Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne getirildi. İlk kez hakim karşısına çıkan Demirkol, ilginç itiraflarda bulundu. 40 dakika boyunca anlatan Demirkol, şunları söyledi:

SABAHA KADAR SEVİŞTİK

"Gamze Özçelik ile 2 yıl güzel bir ilişkimiz oldu. Mayıs 2004 tarihinde de ayrıldık. Arkadaşım Barış’la Antalya’dayken Gamze’nin kızkardeşi Meltem, bana mesaj atıp Kemer’de olduklarını söyledi. İlişkimiz en güzel yerinde bitmişti. Bu yüzden biz de Barış ile beraber Kemer’de bir akşam yemeğinde buluştuk. Gamze ile 28 Haziran gecesi, yani bu görüntülerin çekildiği günden 2 gün önce de yine onun odasında kalıp beraber olmuştuk. Olay günü hep beraber içtik. Hatta Gamze, ’Esrar içsek de olur mu?’ gibi sözler söyledi. Bir taksiciden esrar temin edip odada beraber içtik. Ve sabaha kadar cinsel ilişkide bulunduk. Biz fantezilerde teknolojiyi kullanmayı severdik. Çıplak fotoğraflarını cepten bana gönderirdi, ben de silerdim."

Gamze de beni çekti

GÖKHAN Demirkol ifadesinde şunları anlattı: "Yayınlanan görüntüler, normalinde 15 dakikadır ama 4 dakikalık bir bölümü internette çıktı. Onun da nasıl internet ortamına düştüğünü bilmiyorum. İlişki sırasında Gamze de beni çekti. Ama sadece benim çektiklerim yayınlandı. Otele olay gecesi Gamze’nin isteğiyle girdim. Bu çekimler onun rızasıyla oldu. Bu bir fantezidir. Aklı başındaydı. Çekimden de haberi vardı. Görüntüleri imha ettim ama bu görüntüler, data sistemiyle geri alınabiliyor."

Mahkeme, Demirkol’un tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı 17 Mart Cuma’ya erteledi.

Fanteziyse kendini neden çekmedi

GAMZE Özçelik’in avukatı Fatih Volkan, Gökhan Demirkol’un mahkemedeki iddiaları üzerine Hürriyet’e şu açıklamayı yaptı:

"Şimdi Gökhan Demirkol, olayın ta başından beri bu görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını söylüyordu. Ve görüntüleri hiç izlemediğini de, Gamze Özçelik’in durumuna çok üzüldüğünü dile getiriyordu. Görüntülerin çekildiği tarihte de Gamze’den ayrıldığını söylüyordu. Hapse girmeden önce gazetelere verdiği röportajlarda da Gamze Özçelik’in hiç sigara içmediğini, içki kullanmadığını anlatıyordu. Şimdi bu adam çıkmış, Gamze Özçelik’le esrar içtiğini söylüyor. Bu adama kim inanır.

SENARYO ÜRETİYOR

Kızın, o iğrenç görüntüler çekilirken kendinde olmadığını belgeleyen üç rapor var elimde. Şimdi kalkmış, ’Pardon bu benim’ diyor. Ve o görüntüler çekilirken kendindeydi diyor. Boyacıların, seyyar satıcıların bile cep telefonlarına düşürdüğü bu görüntüler için başka senaryolar üretiyor. Diyor ki fantezi için birbirimizi çektik. O zaman sen niye kendi görüntünü çekmiyorsun da, ünlü, tanınan birinin görüntülerini çekiyorsun sadece. Sen ısrarla niye kendi görüntünü saklıyorsun, madem fantezi niye kendini gizliyorsun. Asıl cinsel fantezileri olan sensin. Çıplak görüntülerini 5500 üyesi olan bir internet sitesine veren sensin. Bilgisayarında çocuk ve hayvan pornolarıyla ilgili görüntüler çıktı. Bu bir insana karşı değil, topluma yapılmış bir şeydir."

Odaya birlikte çıktılar

DURUŞMADA tanık olarak dinlenen Kemer Resort Oteli’nin o dönemki gece müdürü Hüseyin Yılmaz, "Gamze Özçelik, 03.30’dan sonra geldi. Gökhan Demirkol’a yaslanıyordu, elini kaldırıp ’Birşey yok’ dedi ve beraber odaya çıktılar" diye ifade verdi. Otelin güzellik merkezinde çalışan Belgin Bilge Ülgen, "Gökhan’ı Gamze’nin kardeşi Meltem Kemer’e çağırdı" dedi. Demirkol’un arkadaşı Barış Kılıç da Demirkol’un olay gecesini ünlü mankenle geçirdiğini anlattı. Disko Müdürü Kazım Akın da tanık olarak dinlendi.



Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2006 Cuma 14:49:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?