16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Gözleri bağlı resim yaptı

Yeni albümün hazırlıklarını sürdüren Ayşe Hatun Önal, S'Nek TV'de ekrana gelen "İşin Gerçeği" programı için resim kursuna katıldı.

"Ünlüler, ünlü olmasaydı eğer, hangi işi yapmak isterlerdi" sorusuna cevap arayan program için gözleri bağlı resim yapan Önal, öğretmeninden geçer not aldı.

Her bölümü 30 dakikadan oluşan programa her hafta, bir ünlü konuk oluyor. Bölümün ilk 10 dakikası, ünlü ile gerçekleştirilen sohbeti yansıtıyor ve asıl eğlence geri kalan kısmında başlıyor. Çünkü kendi alanların başarılı olan ünlülere, "Başka meslek seçseydiniz, bu ne olurdu" sorusu yöneltiliyor. Bu sorunun cevabını veren ünlüler de, denemek istediği bir mesleği seçiyor ya da program ekibi tarafından belirlenen bir meslek dalında hünerlerini ortaya koyuyorlar. Programın ilk bölümünde Ayşe Hatun Önal'ın resim ve çömlek yapma serüveni sergileniyor. Arnavutköy'deki Meercat adlı sanat atölyesine giden Ayşe Hatun Önal, burada Caner Gürlek'ten çamurdan heykel, Leyla Konuk'tan da gözü bağlı bir şekilde resim yapabilmenin püf noktalarını öğrendir.

Kelebek
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 09:12:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?