22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

'Gülben vasat, Hülya iş yapmaz'

Günay Restoran'ın sahibi Günay Tuncel'den magazin dünyasına bomba gibi düşecek açıklamalar...

Dün sabah yayınlanan “Orada Neler Oluyor?” programına telefonla bağlanan Günay Tuncel, son zamanlarda gazetelerde çıkan bazı haberler üzerine ilginç açıklamalarda bulundu.

Uzun süredir bu camianın içinde olduğunu ve belli bir çizgisinin bulunduğunu belirten Tuncel, programa konuk olarak katılan Mustafa Topaloğlu’nun büyük tepkisiyle karşılaştı. Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu, şimdiye kadar bir çok starla çalıştığını belirten Tuncel’e; “Bende bu ülkenin en çok satan isimlerinden biriyim! Neden benimle çalışmadın?” şeklinde bir soru yöneltti. Tuncel ise Topaloğlu’nun farklı bir kulvarda yarıştığını belirterek; “Sizin tarzınızdaki sanatçılarla çalışmak istemiyorum. Sizin yeriniz farklı, bizim yerimiz farklı!” şeklinde bir cevap verdi.

Şu sıralar Günay Restoran’ı doldurabilecek isimlerin başında Sibel Can ve Ebru Gündeş’in geldiğini belirten Tuncel; “Sibel Can ve Ebru Gündeş lokalimi her zaman doldurur. Gülben Ergen de bende çok çalıştı ve her zamanda iyi iş yapmıştır. Ama evlendikten ve anne olduktan sonra vasata düştü.” açıklamasını yaptı.

Gülben Ergen ile ilerleyen zamanlarda yeniden çalışabileceğini belirten ünlü işletmeci; ”Hülya Avşar son zamanlarda düşüşe geçti, bundan sonra bir daha iş yapacağını zannetmiyorum.” şeklinde ilginç bir açıklama daha yaptı.

Gezen Tilki
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 09:01:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?