22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Güllerle ikna etti

"Popstar Alaturka"nın jüri üyesi Ebru Gündeş, programın yapımcı ve sunucusu Osmantan Erkır'la çıkan aşk dedikodularıyla ilgili konuştu. 

Erkır'la birlikte olduğunu kabul eden Gündeş, "İki haftadır güzel bir birlikteliğim var" dedi. Ünlü yapımcının Gündeş'i evine gönderdiği sayısız güllerle ikna ettiği öğrenildi. Uzun zamandır özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden, son olarak eski eşi Ömer Durak'la barıştığı iddia edilen Ebru Gündeş'in, yapımcı Osmantan Erkır'la birlikteliği magazin gündeminin ilk sırasına oturdu.

"Popstar Alaturka" yarışmasının jüri üyesi olan Gündeş'in, iki yıldır birlikte çalıştığı ve geçtiğimiz aylarda eşinden boşanan Osmantan Erkır'ın evine gönderdiği sayısız güllere, yoğun ilgisine kayıtsız kalmadığı öğrenildi. Çok uzun bir aradan sonra ilk kez bir ilişki yaşadığını kabul eden Gündeş, "Evet Osmantan ile iki haftadır birlikteyiz" dedi. İkili, arkadaş grubuyla birlikte Londra'ya tatile giderek, burada birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını belirterek, şimdilerde çok mutlu olduklarını söylediler. Bu arada ünlü sanatçı geçtiğimiz hafta çıktığı Popstar Alaturka yarışmasında, "iki ay içinde gelinlik giyebilirim" diyerek ciddi bir ilişki yaşadığı sinyallerini verdi.

Kelebek
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 08:27:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MELIS IP: 84.114.231.xxx Tarih : 2.10.2007 16:18:47

HELAL OLSUN EBRU APLAMA MUTLULUK:HAK EDIYO O MUTLULUGU INSALLAH SONU EVLILIK OLUR YAKISYOLAR BIRBIRLERINE COK HASRET KALDI EBRU APLA MUTLULUGA ÖMUR BOYU MUTLU OLSUN ONU COK AMA COK SEVIYORUM HASTAYIM GUZELLIGINEEEE APLACIMMMMMMMMMMMMMMMMM SENI SEVIYORUM