30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Gümüş'ü çiçeklerle karşıladılar

Arap ülkelerinde büyük üne kavuşan Songül Öden, önceki gün Lübnan'ı ziyaret etti.

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Gümüş dizisinin Arap ülkelerinde yayınlamasıyla Ortadoğu'da büyük üne kavuşan Songül Öden, Lübnan'ı ziyaret etti. Lübnanlılar Öden'e yoğun ilgi gösterdi.
KIVANÇ Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Gümüş dizisinin Arap ülkelerinde yayınlamasıyla Ortadoğu'da büyük üne kavuşan Songül Öden, önceki gün Lübnan'ı ziyaret etti. Türkiye'de de büyük beğeniyle izlenen dizide 'Gümüş' karakterini canlandıran ünlü oyuncu, başkent Beyrut'taki Müslüman cemaatine ait yetimhaneyi gezdi. Merkezi Dubai'de bulunan MBC kanalında "Nur" adıyla gösterilen diziyle ünlenerek Lübnanlılar başta Arap halkının sevgisini kazanan Songül Öden, yetimhane gezisi sırasında çiçeklerle karşılandı. Kendisine hayran olan Lübnanlı çocuklarla da ilgilenen ünlü oyuncuya, dizide eşi Mehmet'in (Kıvanç Tatlıtuğ) kardeşi Pınar karakterini canlandıran Ayça Varlıer de eşlik etti.

Altın sarısı kıyafetinin içinde çevresine gülücükler dağıtan ünlü oyuncunun gezisine Lübnan halkının dışında basın da akın etti. Uluslararası Reuters ajansı tüm dünya basınına haber olan dizinin başrol oyuncusu Songül Öden'in fotoğraflarını çekip servise koyarak Gümüş fenomeninin Lübnan'daki yankısını gösterdi.
Dizide eşine sırılsıklam aşık romantik bir erkeği canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ da dizinin Ortadoğu'da yayınlanmasıyla Arap kadınlarının büyük beğenisi toplamıştı. Lübnan'ın ünlü şarkıcılarından Rula Said, yeni şarkısının klibi için Kıvanç Tatlıtuğ ile kamera karşısına geçmişti.

Arap seyircilerin büyük ilgisini çekerek yayınladıkları ülkelerde reyting rekorları kıran Gümüş dizisi Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı karakterin, karısı Nur'a (Türkiye'de Gümüş) yönelik ilgisi nedeniyle muhafazakar Arap dünyasında boşanmalara dahi neden olmuştu. Suudi Arabistan'da ise dizinin oyuncularının resimlerinin basılı olduğu tişörtler mağazalardan toplatılmıştı. Ancak tüm bunlara rağmen dizi reyting rekorları kırmaya devam ediyor, dizinin oyuncuları Arap dergilerinin kapaklarını süslüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 11:08:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?