22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

'Günahını aldım' demişti

Asuman Krause'yi kendisinden ayrıldığı için tehdit edip arabasının tekerleklerini kestiği iddiasıyla yargılanan şarkıcı Yaşar İpek, "Benden şüphelendiğini ancak günahımı aldığını söyledi.

Şikâyetinden vazgeçecekti. Kesinlikle aracına zarar vermedim" dedi. İstanbul 14. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada hakaret, tehdit ve mala zarar verme suçlarından 4 yıla kadar hapsi istenen Yaşar İpek hazır bulundu. Şikâyetçi Asuman Krause ise duruşmaya katılmadı. Suçlamaları kabul etmediğini belirten Yaşar İpek, Asuman Krause ile olay öncesinden 2 yıl beraberliği olduğunu söyledi.

Ayrıldıktan bir süre sonra tekrar barışıp bir araya geldiklerini ifade eden Yaşar İpek, "Bir yıllık arkadaşlıktan sonra tekrar ayrıldık. Aslında aracını yanlış park ettiği için başkaları tarafından aracının tekerleğinin kesildiğini ifade etti. Cep telefonuna da mesaj çekip hakaret veya tehditte bulunmadım" diye konuştu. Duruşma, şikayetçi Asuman Krause'nin adresinin tespit edilmesi için yazı yazılmasına karar verilerek ertelendi. 

 

kelebek
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 08:36:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?