15
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Günlerdir ağlıyor

Futbolcu Okan Buruk'un eşi Nikah Akkuş, kedisinin ölmesi üzerine kendini evine kapattı. Ünlü manken, uyguladığı yanlış tedavi ile hamile kedisinin ölümüne yol açan veterinere dava açmaya hazırlanıyor.

"Sorun önemsiz" denmişti

Nihan Akkuş-Okan Buruk çifti birkaç gün önce, doğumunu yaptırması için kedilerini Ulus'taki bir veterinere götürdü. Ancak doğum sorunlu başladı. Yavrulardan biri ölü doğdu, diğeri kurtarıldı. Anne kedinin doğuramadığı iki yavru ise karnında kaldı. Veteriner sancıların sürdüğünü, beklemeleri gerektiğini söyleyerek Nihan Akkuş-Okan Buruk çiftini evlerine gönderdi. Ancak aradan geçen iki günde bir değişiklik olmadı, hatta kedi daha da fenalaştı.

Veterinere dava açacak

Bunun üzerine kedisini veterinerden alıp hemen bir hayvan hastanesine götüren Nihan Akkuş'a geç kaldığı açıklandı. Çünkü diğer iki yavru da kedinin karnında ölmüş ve onu zehirlemişti. Birkaç saat sonra da kedi hayatını kaybetti, hem de canlı doğan tek yavru, zehirlenen annenin sütünden verildiği için yaşam mücadelesini kaybetti. Günlerdir gözyaşları dinmeyen Nihan Akkuş, veterinere dava açmaya hazırlanıyor.

Kelebek
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 10:31:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?