30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Güzelimiz safariye çıktı

Miss World yarışmasında ülkemizi temsil edecek olan Leyla Lidya Tuğutlu, diğer güzellerle birlikte safariye çıktı.

13 Aralık'ta düzenlenecek Miss World yarışmasında ülkemizi temsil edecek olan Leyla Lidya Tuğutlu, diğer güzellerle birlikte safariye çıktı.

Final 13 Aralık'ta


Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde 13 Aralık'ta yapılacak Miss World yarışmasında ülkemizi temsil edecek olan 18 yaşındaki Leyla Lidya Tuğutlu, diğer ülke temsilcileriyle birlikte Güney Afrika'da safari turuna çıktı. Şu anda Mpumalanga eyaletinde bulunan Tuğutlu, yaşadıklarını anlattı:

10 günlük tur


"17 Kasım'da bir tanışma yemeği düzenlendi. İki gün sonra Soweto'daki anıtı ziyaret ettik. Saygı duruşunda bulunduk, çünkü orası 1976'da yönetime karşı çıkan yüzlerce öğrencinin öldürüldüğü bir yer. Soweto'dan sonra 10 günlük safari turu için Mpumalanga'ya geldik. 28 Kasım'a kadar buradayız.

Brahms çalacak


Burada kesinlikle yalnız dolaşmıyoruz, çünkü aniden vahşi hayvanlarla karşılaşabiliriz. Bize daima görevliler eşlik ediyor. Yetenek Yarışması'nda kemanla Brahms'ın Macar Dansı'ndan 1 dakikalık bölüm çalacağım. Designer yarışmasında Raşit Bağzıbağlı'nın diktiği kıyafeti giyeceğim."

Leyla Lidya Tuğutlu, "Çok sevdiğim büyük kedileri yakından görme fırsatını buldum" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 12:29:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?