19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Hadise reklam filmi çekti

Gençlere hayallerini gerçekleştirme fırsatı veren Yedigün Yıldızları Projesi için Yedigün’le anlaşan Hadise, Yedigün reklam filmi için kamera karşısına geçti.

Yedigün reklam setinde 40 saat uyumadan çalışan Hadise sabah 7.55 uçağı ile Brüksel’e uçtu… Sabaha kadar çalıştığı halde hale çok enerjik görünen Hadise performansıyla hayranlık uyandırdı.

Yedigün’le anlaşan Hadise reklam filmi çekimleri için kamera karşısına geçtiğinde inanılmaz bir performans gösterdi. Yoğun programı nedeniyle adeta 24 saat çalışan sanatçı Yedigün reklam filmi için sette iki gün iki gece ter döktü. 40 saat boyunca uyumadan çalışıp çekimleri başarıyla tamamlayan sanatçı bu alanda da Türkiye’de bir rekora imza atmış oldu.

Alice BBDO Reklam Ajansı tarafından çekilen reklam filminde toplam 75 kişilik çekim ekibi görev yaptı. 150 kişinin figürasyon olarak kullanıldığı reklam filminde iki günde 4 bin kutu Yedigün içildi. Yedigün reklam filminde Hadise’nin “Stir Me Up” şarkısı reklam müziği olarak kullanıldı.

Yedigün Reklamında Kendi Dansçıları ile Çalıştı

Yönetmenliğini Bahadır Karataş’ın yaptığı Yedigün reklam filminde Hadise kendi dansçılarıyla kamera karşısına geçmeyi tercih etti. Yedigün, sanatçının daha önce Stir Me Up klibinde ve konserlerinde beraber dans ettigi 4 dansçısını çekimler için Brüksel'den İstanbul'a getirtti. Çekimlerde toplam 5 adet kostüm giyen Hadise, yine kendi stilisti Mahmut Karadağ ile çalıştı. Belçikaya gitmeden önce son mesajını “ www.yedigunyildizlari.com a girin
müthiş sürprizlerimi takip edin” şeklinde veren Hadise’nin Yedigün işbirliği bundan sonra da devam edecek. Yedigün reklamı önümüzdeki günlerde TV’lerde izleyici karşısına çıkacak.

İnternette bugüne kadar yapılmış en büyük ve en kapsamlı kampanyalardan biri olan yedigunyildizlari.com, gençlere yeteneklerini sergileme fırsatını ve yıldız olma hayallerini gerçekleştirebilme imkanı verme özelliğiyle öne çıkıyor. www.yedigunyildizlari.com portalı gençlerin müzik performanslarını yükleyerek Türkiye’deki milyonlarca genç tarafından izlenme şansına sahip olmalarının yanısıra, en fazla oyla kategorisinde birinci olana da yıldız olma şansı da tanıyor. Hadise bu yıl Yedigün tüketicilerine “yıldız olmak isteyenler www.yedigunyıldızları.com a diyecek.

Sitede hayallerini gerçekleştirmek isteyen yıldız adaylarının site üzerinden performans videolarını yükleyerek katıldıkları yarışmada, birbirinden eğlenceli kategoriler ve ödüller Yedigün tüketicileri için hazırlandı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 17:11:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?