26
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Hadise'den şok karar!

Hadise'den şok karar

Moskova’da düzenlenen 54. Eurovision Şarkı Yarışması’nda 4. olan Hadise, İstanbul’a döner dönmez üç yıldır birlikte çalıştığı menajeri Süheyl Atay ile yollarını ayırdı.

Atay, yarışma öncesinde ve sonrasında yapılan kimi yorumlar, eleştiriler ve ortaya çıkan tablo üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Süheyl Atay, ''Tek tek ve birlikte belki küçük hatalarımız olmuş olabilir, ama inanıyorum ki kazandığımız büyük başarılar bu küçük hataları misliyle ortadan kaldırmaya fazlasıyla yeter'' dedi.

Atay, Eurovision şarkı yarışması sürecinde Türkiye adına bu güne kadar eşi benzeri görülmemiş bir promosyon çalışması yaptıklarını, 14 ülkeyi dolaştıklarını, basın toplantılarına, kokteyllere katıldıklarını, çok sayıda röportaj verdiklerini ve ücretsiz konserler gerçekleştirdiklerini anlattı.

Almanya, Hollanda ve Belçika'da promosyona dönük konserler dışında hiçbir ücretli konser verilmediğini anlatan Süheyl Atay, harcamaları ceplerinden karşıladıklarını, bu süreçte gelen yaklaşık 120 konser önerisini de geri çevirdiklerini bildirdi.

3 yılı aşkın bir süredir büyük bir sevgi, emek ve özveriyle yanında olduğum sevgili Hadise'ye bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum. Tek tek ve birlikte belki küçük hatalarımız olmuş olabilir, ama inanıyorum ki kazandığımız büyük başarılar bu küçük hataları misliyle ortadan kaldırmaya fazlasıyla yeter.''

İşte Hadise'nin yeni adresi

BİZ Danışmalık tarafından yapılan açıklama şöyle..

Yıllardır bir çok ulusal ve uluslararası markalara sanatçı ve sporculara her türlü marketing ve pr desteği veren BİZ danışmanlık bugünden itibaren tüm bilgi birikim ve deneyimlerini Hadise Açıkgöz ile paylaşacaktır. Hadise 17 Mayıs günü Moskova'dan Türkiye'ye gelmiş olup yoğun temponun yorgunluğun ve stresini atmak için 10 gün süresince İstanbul'dan ayrılmış bulunmaktadır. Geri geldiğinde yeni klip çalışmaları konser ve turneler için yoğun bir tempoya girecektir.



 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 14:32:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?