19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Hadise’ye komşu morali

TÜRKİYE’yi Moskova’da yapılacak 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil etmeye hazırlanan Hadise, "Düm Tek Tek" şarkısının tanıtımı için çıktığı Balkan turnesinin ilk durağında Batı Trakyalı soydaşlarla buluştu.

Hadise’nin konserini Türkler’in yanında çok sayıda Yunanistan vatandaşı da izledi.Yunan gazetecilerin de katıldığı basın toplantısında Moskova’daki yarışmada Yunanistan’dan 12 puan beklediğini söyleyen Hadise, "Burada gördüğüm olağanüstü ilgi beni heyecanlandırdı. Balkan turumuzun ilk duragında enerji depoladık. Daha önce Atina'ya gelmiştim, şimdi de soydaşlarımızın arasındayım. Bu dostluğunuzu yarışmanın yapılacağı 12 Mayıs gününde de bekliyorum" dedi. Eurovisyon'da Yunanistan adına yarışacak Sakis Rouvas' fotoğrafının olduğu kupayı eline alan Hadise, "Arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Unutmayın, bu ülkenin 12 puanı benim olacak. Bakın benim kupamın üzerinde de dudak izlerim var" dedi.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

İstanbul'dan özel otobüsle Batı Trakya'ya gelen Hadise, Gümülcine'de kalacağı otelin girişinde çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı. Gümülcine ile İskeçe arasındaki Yassıköy Beldesi’nde hayranları ile buluşan Hadise, istek üzerine Eurovision şarkısı "Düm Tek Tek"i iki kez söyledi.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 18:10:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?