22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Hali içler acısı

Nazire Şenlendirici'nin boşanmak için 12 bin YTL nafaka ve 2 milyon YTL tazminat istediği Hüsnü Şenlendirici, yapılan araştırmalara göre beş parasız!

Ekonomik durumuna ilişkin polis araştırması, Şenlendirici'nin üzerine kayıtlı hiçbir mal varlığının bulunmadığını gösterdi.

Araştırma sonucu mahkemede

Deniz Seki'yle yaşadığı yasak aşk yüzünden eşi Nazire Şenlendirici'yle boşanmanın eşiğine gelen Hüsnü Şenlendirici'nin mal varlığı soruşturuluyor. Nazire Şenlendirici'nin boşanmak için 12 bin YTL nafaka ve 2 milyon YTL tazminat istediği ünlü klarnetçinin ekonomik durumunu saptamak için polis araştırma başlattı. Araştırma sonucu ise geçtiğimiz gün Şişli 2. Aile Mahkemesi'ne ulaştı.

Hiçbir mal varlığı yok

Kuştepe Polis Merkezi'nce mahkemeye gönderilen yazıda, eşi ve iki çocuğuna bakmakla yükümlü olan Hüsnü Şenlendirici'nin aylık 1200 YTL kira ödediği, üzerine kayıtlı bir şeyin bulunmadığı, özel bir kanalda yaptığı program için ne kadar ücret aldığının ise tespit edilemediği belirtildi. Bu nedenle Nazire Şenlendirici, eşinin talep ettiği tazminatı ödemeye yetecek ekonomik gücü olduğunu kanıtlamak zorunda kalacak.

Hüsnü Şenlendirici geçtiğimiz ay, "Benim için çok önemli" dediği kilimiyle Emirgan'da bir bankta uyurken böyle görüntülenmişti.

Mutlu KOSER /Kelebek
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 08:30:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?