16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Hande değil ben başlattım

Pınar Aylin, MTV Türkiye'nin yeni programı "beniMTV'm"e konuk oldu. Söyleşi sırasında ilginç açıklamalarda bulunan şarkıcı, "Hande Yener çok başarılı biri. Ama söylediğinin aksine Türkiye'de elektronik müziği o değil, ben başlattım" dedi.

"Türkiye'de elektronik müzik benimle başladı" diyen Hande Yener'e Pınar Aylin'den cevap geldi. Aylin, "1998'de yaptığım 'Bekletme', elektronik müzik denilen şeyin Turkiye'deki başlangıç noktasıydı. Yani o kapıyı Aytekin Kurt ile birlikte ben açtım, Hande değil. Hande'nin yaptığı müziği çok beğenerek izliyorum ama ilk o değildi, bendim" dedi.

"beniMTV'm"de özel yaşamına dair de samimi açıklamalarda bulunan şarkıcı, Mert Tokatlıoğlu'ndan ayrılma sürecinde yaşama bakış açısının değiştiğini, artık "önce ben dediğini" belirtti: "Yakın zamana kadar hep özel hayatımı ilk planda tuttum. Belki de iyi yaptım, çünkü harika bir kızım var. Ama şimdi hayatımda işim ve kızım ön planda... O toy Pınar gitti, 35 yaşında, ayakları yere daha sağlam basan, ne istediğini bilen bir genç kadın geldi. Hayatımda henüz kimse yok, boşanma konusunda yasal süreç devam ediyor. Zaten kimseyi istemiyorum da, çünkü işime konsantre olma derdindeyim. Yaralarım sarıldığı zaman, umarım annemle babamın yaşadığı gibi büyük bir aşk yaşar, sahte olmayan biriyle hayatımı birleştiririm."

Kelebek
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2007 Perşembe 12:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?