19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Hande'nin sevişmesi kaymakamları kızdırdı

Hande Ataizi'nin sevişmesi kaymakamları kızdırdı. 'Sev Kardeşim' adlı dizide Ataizi'nin canlandırdığı kadın kaymakamın makam odasında sevişmesi, gerçek kadın kaymakamları kızdırdı. 22 kadın kaymakam diziyi protesto etti.

Sev Kardeşim isimli televizyon dizisinde kadın kaymakam Yüksel'i canlandıran Hande Ataizi, senaryo gereği makam odasında rol arkadaşı Davut Güloğlu ile sevişince, gerçek kadın kaymakamları kızdırdı. Anadolu'da görev yapan 22 kadın kaymakam bu yüzden, Sev Kardeşim"i izlememe kararı aldı.

"Kaymakam Yüksel" in davranışlarının gerçekle bağdaşamayacağını söyleyen "gerçek" kadın kaymakamlar, rahatsızlıklarını dizinin yapımcısı Osman Yağmurdereli'ye e-mail ile anlattıklarını belirtti. Malatya Hekimhan Kaymakamı Tülay Baydar, duyduklarını rahatsızlığı şöyle
aktardı:

DEVLETİN MAKAMINDA YAPILIR MI!
"Bu meslekte yaklaşık altı yıllık bir geçmişim var. Mesleğimizle ilgili olumsuz düşünceler oluşturacak yayın yapılmasına karşıyım. Bu dizideki kaymakam, kadın kaymakam imajını bozuyor. Sonuçta biz taşradayız. Ve buralarda insanlara önce 'kadın kaymakam olur mu' onu anlatıyoruz. Kendimizden çok fedakârlıklar yapıyoruz. O söylediğiniz sahnelerden çok rahatsız olduk. Devleti temsil eden bir makamda böyle şeylerin yaşanması mümkü değil. Buyüzden artık diziyi izlemiyorum. Çevremdeki insanlarda diziyi bu sebepten izlemiyor. Kimse devletin ciddiyetini bozamaz."

YÜKSEL KAYMAKAM'I HİÇ SEVMEDİK
Muş Korkut Kaymakamı Sultan Doğru ise, sözlerine Hande Atazi'nin canlandırdığı Yüksel kaymakamın birinci bölümde ilçeye gelişi bile gerçekleri yansıtmıyordu" diyerek başladı.

"Bu görüntülerin vatandaşlar tarafından izlenmesi bizleri olumsuz etkiler" diyen Kaymakam Sultan Doğru, şöyle devam etti: "Yüksel Kaymakam'ın bizlerle alakası yok. İnsanlar o görüntüleri izledikten sonra bir kadın kaymakamın devleti temsil edeceğine inanmayabilir. Bizlerin zaaflarına yenik düşeceğimizi sanabilirler. Makamda yapılan o olay kaymakamlık ciddiyetine yakışan bir davranış değil. Biz, Yüksel Kaymakam'ı hiç sevmedik."

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 20:12:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahimtokmak IP: 85.103.166.xxx Tarih : 17.04.2006 21:29:32
tamam makamda sevişmesi cok yanlış ama ülkemizde öyle yanlışlıklar varki bu onların yanında biraz tatlı kalıyor sizler handeye bakmayın işinize bakın