19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Hangi şarkıcı nerede

Ramazan Bayramı'nda hangi sanatçı hangi otelde sahneye çıkacak. İşte ayrıntılar...

Ramazan Bayramı'nda Antalya'daki 5 yıldızlı otellerde Ajda Pekkan, Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses, Sibel Can, Nilüfer, Candan Erçetin, Ebru Gündeş gibi çok sayıda sanatçı sahne alacak. Sanatçıların konser vereceği otellerde bayramda konaklama ücretleri ise 100 ile 200 YTL arasında değişiyor.

HANGİ SANATÇI NEREDE SAHNE ALACAK

Ramazan Bayramı süresince İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş ve Sibel Can iki otelde birden sahne alacaklar. Antalya'da sanatçıların sahne alacağı oteller ve bazı otellerin fiyatları ise şöyle:

Queens Park Resort: 23 Ekimde İbrahim Tatlıses, 24 Ekimde Demet Akalın sahne alacak. Bu otelde konaklamak isteyenler dört gece konaklama halinde gecelik 153 YTL ödeyecekler.

Majesty Mirage Park Hotel: 23 Ekimde Ajda Pekkan, 24 Ekimde Nükhet Duru-Cenk Eren ikilisi sahne alacak. Dört gecelik paket programda gecelik ücret 144 YTL olacak.

Venezia Otel: 23 Ekimde Hülya Avşar, 24 Ekimde İbrahim Tatlıses sahne alacak. Dört gecelik paket programda gecelik 170 YTL ücret alınacak.

Sun Gate Port Royal Otel: 22 Ekimde Funda Arar, 23 Ekimde Sibel Can, 24 Ekimde Ebru Gündeş sahne alacak. Bu otelde konaklama ücretleri açıklanmadı.

IC Green Palace Otel: 23 Ekimde Ebru Gündeş, 24 Ekimde Serdar Ortaç sahne alacak. Bu otelin de fiyatları açıklanmadı.

Rixos Premium Otel: 23 Ekimde Rafet El Roman, 24 Ekimde Hande Yener sahne alacak.

Mirade Del Mar Otel: 23 Ekim'de Gülşen, 24 Ekimde Özcan Deniz sahneye çıkacak. Bu otelde dört gecelik paket programda gecelik ücret 145 YTL olacak.

Kremlin Palace Otel: 22 Ekimde Nilüfer, 23 Ekimde Ferhat Göçer, 24 Ekimde Candan Erçetin sahne alacak.

Selge Beach Resort: 24 Ekim'de Yalın, 26 Ekimde ise Petek Dinçöz sahne alacak.

Beldibi'nde bulunan Zigana Otel ise en zengin program hazırlayan otel oldu. Zigana'da 23 Ekimde Asena, Niran
Ünsal, 24 Ekimde Birol, Berkant, Tülay Özer, Bilgen Bengü ve Yeşim, 25 Ekimde İsmail Türüt, 26 Ekimde Asena ve İsmail YK, 27 Ekimde ise Nadide Sultan sevenleriyle bir araya gelecek.

Sibel Can 24 Ekimde Papilyon, Deniz Seki Pegasos Resort, Ümit Sayın ve Zeynep Dizdar ise Rixos Hotel Tekirova'da sahne alacak.

Limak Lara De Luxe Resort Hotelde bayramın ikinci günü Sertap Erener'in konserini izlemek isteyenler, sadece konser için 75 YTL ödeyecekler. Limak Atlantis Otelde ise bayramın birinci günü Deha, ikinci günü Fulden Uras tatilcilere eğlenceli saatler geçirtecek.
aa
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 17:29:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?