16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Harry Potter heyecanı

Harry Potter serisinin 5. filmi 'Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nın yıldızları, filmin galası için İstanbul'a geldi.

Filmde Potter'in ilk aşkı Cho Chang rolünü oynayan Katie Leung ile yaramaz ikizler Fred ve George Weasley karakterlerini canlandıran Oliver ve James Phelps, İstanbul'a gelmekten mutlu olduklarını söyledi.


Kanyon Cinebonus Sinemaları'nda galası yapılacak film için Katie Leung, ikizler Oliver ve James Phelps, British Airways'e ait 676 sefer sayılı Londra-İstanbul uçağından bugün saat 17.00'de İstanbul'a indi. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde kişiye özel CIP Servis 'primeclass' hostesleri tarafından uçak kapısından alınan oyuncular, İstanbul'a ilk kez geldiklerini ve çok mutlu olduklarını söylediler.

Filmin tüm dünyada 10 Ağustos'ta vizyona gireceği açıklandı.

İlk 4 filmdeki gibi 3 ana karakteri Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint'in canlandıracağı filmde, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Brendan Gleeson, Richard Griffiths, Jason Isaacs, Gary Oldman, Alan Rickman, Fiona Shaw, Maggie Smith, Imelda Staunton, David Thewlis, Emma Thompson ve Julie Walters gibi ünlü isimler de yer alıyor.

İngiliz David Yates'in yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosunu J.K. Rowling'in aynı adlı kitabından Michael Goldenberg kaleme aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2007 Salı 00:38:38
Güncelleme :7 Ağustos 2007 Salı 00:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan orhan IP: 88.245.198.xxx Tarih : 28.12.2007 15:56:30

ben onların türkiye'ye gelceğini duyduğumda çok mutlu oldum