22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Havyarı özel uçakla Rusya’’dan getirildi

Bu gece sahneye çıkacak olan Kevin Costner’ın istek listesi oldukça kabarık! Oyuncu için özel uçakla Rusya’dan havyar, Antalya’dan taze sebze getirtildi

Ve ABD’li oyuncu Kevin Costner’ın (52), konseri bu gece... Modern West adlı müzik grubuyla rock parçaları seslendirecek olan Oscarlı oyuncu, Yeşilköy’deki WOW Otel’de sahneye çıkacak. 22.30’da başlayacak konsere 3 bin 500 izleyici gelecek. Konser için otelde seferberlik ilan edildi. WOW Oteller Genel Müdürü Ziya Ciyan ve WOW Otel Kongre Merkezi Genel Müdiresi Zeynep Peker oyuncu için özel olarak hazırlanan yemek ve oda düzenlemesinin içeriğini açıkladı:

Özel çeşnicibaşı bile tahsis edildi

COSTNER, isteklerini önceden iletmişti. Biz de istekleri yerine getirebilmek için 1.5 aydan beri yoğun bir çalışma içindeyiz.

OYUNCU için ızgara, sebze ve balık ağırlıklı özel bir mönü hazırlandı. Bo Derek, George Bush ve Hilary Clinton’ın gurmesi Erhan Üçüncüoğlu tarafından konser öncesi ızgarada yağsız deniz levreği ve deniz çuprası pişirilecek. Yanında nar ekşili salata ve sezar salatası sunacağız.

Dağ çilekleri ve şampanya hazır

ODASINA Dom Perignon, dağ çileği ve eritilmiş sıcak çikolata ve 12 yıllık viskiler konulacak. Çok sevdiği için Rusya’dan siyah ve kırmızı havyar getirttik. Hazar Denizi’nde hazırlanan Beluga havyarı, kalkan balığından şırıngayla alınıyor ve hayvan zarar görmüyor. Ayrıca taze sebze istediği için de Antalya’dan özel uçakla minik organik patates, patlıcan, havuç ve kabak gibi sebzeler yollandı.

Anıtkabir’den sonra ballı bazlama

Anıtkabir’i ziyaret eden Kevin Costner, Atatürk’ün mozolesine çiçek koydu ve saygı duruşunda bulundu. İlgi yüzünden sinirlenen aktör, izdiham yüzünden güçlükle ilerleyen Seher Fidan adlı türbanlı kadının kolundan tutup yardımcı oldu. Fidan “Costner kolunuza girince heyecanlandınız mı” sorusuna, “O kim? Tanımam ki” yanıtını verdi. Costner, Anıtkabir ziyaretinin ardından Zenger Paşa Konağı’nda ‘paşa pidesi’ ve sıcak ballı bazlama yedi.

Özel koltuk, yanına Türk motifli bornoz

WOW Otel’in özel VIP müşterilerine ayırdığı ‘Exercutive’ loca katında 1408 numaralı odayı kulis olarak kullanan Costner için kattaki 24 oda kapatıldı. Oyuncu, 85 metrekarelik iki banyo ve tuvaletli, oturma grubu ve yatak odası bulunan odada dinlenecek. Ayrıca Costner için özel bir koltuk yapıldı ve Türk motifli bornoz ve yatak örtüsü hazırlandı.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2007 Salı 05:16:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Remzi CANGÜVEN IP: 88.229.132.xxx Tarih : 30.10.2007 12:00:54

DÜNYADA MİLYONLARCA AÇ İNSAN VARKEN BU ŞEKİLDE ÇARPIK BİR ZİHNİYETİ HABER YAPARAK İNSANLARA"ADALETİN VARMI DÜNYA"DEDİRTMEYE GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM.TABİ Kİ İNSAN OLDUĞUM İÇİN.AÇ İNSANLARA SAYGILAR,SEVGİLER