22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Helin'e sahip çıktı

Hülya Avşar, son bir haftadır gazete manşetlerinden inmeyen, alkollü görüntüleri ekrana gelen kardeşi Helin Avşar'ı savundu.

Kardeşinin yaşının daha küçük olduğunu söyleyen Avşar, "Herkes Helin'i konuşuyor. Ne varmış Helin'in halinde. Tam yaşında, tabii ki içecek, sarhoş gezecek ve eğlenecek. En büyük isteğim içip sarhoş olmaktır ama olamıyorum. Keşke ben de onun gibi sarhoş olabilsem" dedi.

90 bin kişi izledi

Bu arada Hülya Avşar, geçtiğimiz hafta sonu, Keşan 5. Kültür ve Turizm Festivali etkinlikleri çercevesinde düzenlenen konserde sahneye çıktı. Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunu yaptığı gecede, şarkılarının yanı sıra küresel ısınma tehlikesine de dikkat çeken Avşar, su ve elektriğin tasarruflu kullanılmasının önemini anlattı.

90 bin kişinin izlediği konserde Yunanistan milletvekillerinden Hrisa Manolia da izleyiciler arasındaydı. Avşar'ın, isteğiyle küresel ısınmaya dikkat çeken, "Şaka değil gerçek" yazılı pankart da asılan konserde, 10 çocuk sahneye çıkarak, küresel ısınma konusunda uyarılarda bulundu.

Basın mensuplarıyla E-5 Karayolu üzerinde röportaj yapan Avşar, bundan sonra halk konserlerinde küresel ısınmaya daha çok değineceğini ve halkı bilinçlendireceğini de sözlerine ekledi.


Kelebek
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2007 Çarşamba 08:46:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?