22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Hilton ve Spears bıktırdı

ABD'de yapılan bir kamuoyu araştırmasında, Amerikan halkının, şarkıcı Breatney Spears ve Hilton otellerinin varisi Paris Hilton'un medyada çok fazla yer işgal ettiğini düşündükleri ortaya çıktı.

İş çevrelerinin dergisi Forbes'in internet sitesi tarafından yapılan sondaja katılanların yüzde 72'si Britney Spears'e, yüzde 68'i de Paris Hilton'a medyada aşırı yer verildiğini belirttiler.

Araştırmaya katılanların yüzde 54'ü Spears'in kocası Kevin Federline, yüzde 53'ü aktör Tom Cruise ve yüzde 52'si de şarkıcı Lionel Richie'nin evlatlığı Nicole Richie'nin medyada çok göründüklerini kaydettiler.


Sıradışı Paris Hilton heykeli

Bu arada, magazin medyasının değişmez yüzü ve alkollü araç kullanmaktan hapis cezasıyla karşı karşıya bulunan Paris Hilton'u, "çıplak, ölü, elinde cep telefonuyla ve başında taçla" tasvir eden bir heykel büyük ilgi çekti.

Daha önce Küba Devlet Başkanı Fidel Castro'nun dev bir büstü ve Breatney Spears'i bir ayıpostu üzerinde doğum yapar şekilde gösteren heykeli yontan heykeltıraş Daniel Edwards tarafından yapılan heykel New York'un Brooklyn bölgesinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.


aa
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2007 Cuma 12:51:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?