19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Hıncal'a göre Deniz Akkaya'nın fiyatı

Sabah yazarı Hıncal Uluç, eski manken Deniz Akkaya'nın değerini tespit etmek için bir yöntem buldu. Bakın Uluç, Akkaya'nın değerini nasıl belirledi...

İstanbul Ticaret Odası'nın eski başkanı Mehmet Yıldırım Deniz Akkaya ile mahkemelik ya.. Şimdi "Bilirkişi tutar, bu kızın değerini tespit ettiririm" deyince, gene gündeme oturdu konu.. Hakkı Devrim Ustam bile bulaştı..
Oysa iş kolay.. 6 Milyon Dolarlık Adam'ı hatırlayın.. Nerden geliyordu değeri..
Ona yapılan ameliyatların maliyetinden..
Yol ayni.. Gidin Deniz'i yaratan estetik cerrahlarına, bakın faturalara.. Toplayın..
Deniz'in kaç milyonluk kadın olduğu ortaya çıkar!..
Sabah / Hıncal Uluç
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2006 Çarşamba 06:11:36
Güncelleme :9 Ağustos 2006 Çarşamba 06:21:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi-köçek IP: 81.215.10.xxx Tarih : 19.10.2006 21:02:29
sayın HINCAL ULUÇ mankenler konusunda bayağı teçrübeli güzelik ve mankenlik yarışmalarıda bazende jürü oluyor.herşeyn bir bedeli vardır.insanın bedeli varmıdır.onu bilmiyorum.benim bedelim yok açıkcası!her işinde bir bedeli vardır emektir.emegin karşılığıda hak etiğin kadar pardadır.bence kimse kimsenin neler yaptığını ve harcamalarını bilemez.her kazncın birde harcaması vardır.bunu unutmayalım.bunun karşılığıda faturası vardır.devlete ödenen vergisidir.ben çalıştığım her işte devlete verğimi ödedim.DENİZgibi büyük bir su kütlesine sahip değilim.ama bende bu dünyada bir DAMLAYIM.askeri ücretten fazlasınıda kazanmadım.kazananlar düşünsün bu dünyada değil ahirette verecekleri hesabın bedelini.insanın bedeli ahirette sorulacak.ben vicdanen rahatım.rahattsız olanlar.esnetikte yaptırsalar.maddi ödeme yaparlar.vicdani ödemeyi nasıl yapacaklar.onu merak ediyorum?ben insan doğdum insan olarakta ölmek isterim.neremi esnetik yaptırırsak yaptıralım.unutmayalım.hepimiz insanız.sayın HINCAL ULUÇ.