16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Hollywood'da hayat 40'ında başlıyor

Sağlıklı yaşam, iyi beslenme, kozmetik ürünler ve estetik cerrahinin geç yaşlandırdığı modern çağın insanı için 40 yaşın artık yaşlanmanın sembolü olmadığını ünlü isimler ortaya koyuyor. Nicole Kidman, Julia Roberts, Pamela Anderson, Jamie Foxx gibi ünlüler, bu yıl 40 yaşına girmeye hazırlanıyor.

Instyle dergisinin İngiltere edisyonu "Hayat Başlıyor" adlı yazısında yeni yaş dönümlerini yaşayan ünlü isimlere yer verdi.

Artık 40'ın "yaşlanmanın sembolü olmadığı"nın vurgulandığı yazıda, 13 ünlü yıldızın 40 yaşına girdiği anlatılarak, "Bu da gösteriyor ki artık 40 kesinlikle yeni 30 yaş oldu" denildi.

Bu ünlüler arasında başı çeken isimlerden biri Oscar ödüllü güzel yıldız Nicole Kidman. Tom Cruise'dan sonra country şarkıcısı Keith Urban ile hayatını birleştiren Kidman, 20 Temmuz 1967'de dünyaya geldi. Formuyla göz alan Kidman, mesleki başarısı yanında modelleri kıskandıracak bir fiziğe sahip bulunuyor.

Sinema dünyasının "gülen yüzü" Julia Roberts, ikiz bebeklerini dünyaya getirdikten sonra sinema çalışmalarına ağırlık vermeye başladı.

"Özel Bir Kadın-Pretty Woman" filmiyle üne kavuşan Roberts'ın geçen 17 yılı güzelliğine güzellik kattı. Kameraman Danny Moder ile evliliğinden ikiz bebek sahibi olan Roberts, yıllara adeta meydan okuyor. Julia Roberts, 28 Ekimde 40 yaşına "merhaba" diyecek.

Ekranlardaki "Sahil Güvenlik" dizisiyle tanınan Pamela Anderson, kırmızı mayosuyla sahilde koşturduğu günleri artık geride bıraktı. Fiziğini koruyan Anderson, 1 Temmuzda 40'lıklar kervanına katılacak.

Sinema dünyasının 40 yaşına bu yıl girecek diğer ünlüler Oscar ödüllü aktör Jamie Foxx, "Friends" dizisinin oyuncularından Matt Le Blanc, Lisa Bonet, Emily Watson, Laura Dern, Noel Gallagher, Rufus Sewell, Ulrika Jonsson, Skin ve Philip Seymour Hoffman olarak sıralandı.


AA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2007 Cumartesi 16:22:34
Güncelleme :31 Mart 2007 Cumartesi 16:27:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?