19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Hollywood’un en soğuk ünlüleri

Ünlü oyuncu Mel Gibson, Hollywood’un en soğuk ünlüleri listesinde bir numarada yer aldı. 

Oscar ödüllü ünlü aktör George Clooney’nin People dergisi tarafından 2006 yılının yaşayan en seksi erkeği seçilmesinin ardından, Gibson da, "Filmthreat.com" adlı internet sitesi tarafından yayınlanan "Modası Geçmiş En Soğuk 50 Oyuncu" listesinin bir numarasına yerleşti.
Gibson’ın birinciliğinin, bu yılın başında alkollü araba kullanırken tutuklanması ve akabinde polislere yaptığı Yahudi karşıtı yorumlarının ardından gelmesi dikkat çekti. 

Listenin iki numarasında Jennifer Aniston yer alırken, listenin yayınlandığı internet sitesinde Aniston’ın, kendisini meşhur eden ünlü "Friends" dizisiyle televizyonda yakaladığı başarıyı beyaz perdeye taşıyamadığı yorumu yapıldı. 

Üçüncü sırada ise "Borat" filmiyle dikkatleri üzerine çeken İngiliz komedyen Sacha Baron Cohen yer aldı. Sitede, "Borat" tarzı bir filmle aynı başarıyı ikinci kez yakalayamayacağı yorumu yapılan Cohen’i, eğlenceye düşkünlüğü nedeniyle eleştirilen genç oyuncu Lindsay Lohan ve hakkında vergi kaçakçılığı iddiaları bulunan Wesley Snipes izledi.
aa
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2006 Pazar 11:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?