16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

İclal Aydın sessizliğini bozdu

Geçtiğimiz yıl Tuna Kiremitçi ile evlenen, beş ay sonra da Kiremitçi'yle yolları ayrılan İclal Aydın, ünlü yazarın eski eşi Yasemin Kiremitçi ve oğullarıyla birlikte fotoğraflarının gazetelerde çıkması üzerine sessizliğini bozdu.

Aydın, "Canım çok acıyor, çünkü aldatıldım" dedi.Beş aylık evlilikten sonra boşanmak için mahkemelik olan Tuna Kiremitçi ile İclal Aydın cephesinde sular durulmuyor. Ayrılık kararı sonrası Kiremitçi'nin eski eşi Yasemin Hanım'a döndüğü haberlerini gazetelerde okuduğunda inanmadığını söyleyen Aydın, "Ben de açıkçası gazetelerden okudum. Tuna Bey, birkaç hafta önce bir mektup yolladı bana, döndüğüne dair. Ben de böylelikle öğrendim. Gazetelerin yazdıkları doğruymuş meğer" dedi.

Aydın, sözlerine şöyle devam etti: "Bu süre içinde 6-7 kilo verdim. Kişisel talihim adına söyleyebilirim ki çok büyük bir talihsizlik oldu. Şunu sordum kendime; başıma bunlar niye geliyor? Benim onu sevdiğim kadar onun beni sevmesi değil de, sonuç olarak eski eşine geri döndü. Demek ki öbürü daha büyük bir aşkmış. Benim de sorumluluklarım var. Bir ailem, bir çocuğum, bugüne kadar kolay getirmediğim bir kariyerim var. Çok utandım bir süre. Yani insanların yüzüne nasıl bakacağım diye düşündüm. Sonra fark ettim ki aslında utanması gereken ben değilim..."

Yaşadıklarını anlatırken gözleri dolan Aydın sözlerini, "Yine de herkesin canı sağolsun demek isterim, ama canım o kadar yanıyor ki daha bir şey diyemiyorum" diyerek tamamladı. İclal Aydın, "Bu yaşadıklarım bana çok büyük bir ders olsun" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2007 Cumartesi 08:43:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?