22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

İdiz hakkındaki haberleri yalanladı

Uşak'ta turnedeyken alkol alıp oyuncu arkadaşı Can Gürzap ile tartıştıktan sonra bulunduğu ili terk ettiği ileri sürülen tiyatro sanatçısı Nurseli İdiz, hakkında çıkan haberleri yalanlayarak, "İki kişi arasında tartışabiliriz, ama biz profesyoneliz çıkar işimizi yaparız" dedi. 

Bir tiyatro oyunu için Elazığ'a gelen Nurseli İdiz, burada yaptığı basın toplantısında, turneyle ilgili basında çıkan haberlere açıklık getirdi. 

İdiz, Uşak'ta hiçbir olay yaşanmadığını ifade ederek, "O gece çok keyifli bir yemek yedik. Hocayla küçük bir tartışma yaşadık. O minibüsle otele gitti, ben de otelime döndüm. Herhangi bir minibüse binmem, yalnız gitmem, minibüs paralarının ödenmemesi gibi çıkan haberler üzücü. Turne organizatörleri de yanımda, onlar da şahit her şeye. Tabii ki bir turne yarıda kalmaz. İki kişi aramızda tartışabiliriz de ama biz profesyoneliz, turnemize geldik. Bu haber neden çıktı bilemiyorum. Oyun zor tamamlanmış deniyor. Uşak'taki izleyiciler şahit. Biz böyle bir şey yaşamış olsak turne organizatörleri de başka turneye getirmez" dedi. 

Sete gitmeme olayının yazılmasına çok üzüldüğünü belirten İdiz, "Bana patronum izin verdi. Pazar gününe alındı çekimlerimiz. Biz yıllardır turne yapıyoruz, hiçbir yere de gitmezlik etmedik. Haberleri tekzip ettireceğim. Yoksa yasal yollara gideceğim. Benim hatam olursa özür dilemesini bilirim, örtbas etmem. Kaldı ki minibüsle de, uçakla da gitsem kimseyi ilgilendirmez. Bu söylentiler seyircilere ayıp. Ben alkol alırım, almam demiyorum ama hayatta iki kere sarhoşluğum var. Ben kaç senedir televizyonlarda iş yapıyorum. 26 yıllık tiyatro sanatçısıyım. Böyle bir problemi olan insanı çalıştırmazlar. İki oyuncu arasındaki tartışma işimize yansımaz. Set arkadaşlarıma sorun, bütün yol boyunca ağladım. Yazarken bile sormuyorlar" diye konuştu. 

Çok büyük bir iflas yaşayıp eşinden ayrıldığını söyleyen İdiz, "Çok zor günler geçirdim. Bu borçları ödemek için 8-10 aydır hayatımı zorla düzene koydum. Bunlar bir insanın hayatını yeniden yıkmaya yönelik haberler. Bir şey olursa söyleyen, hem de paldır küldür söyleyen biriyim. Siz benim o yönümü bilirsiniz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 19:05:39
Güncelleme :1 Mart 2007 Perşembe 19:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?