22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

İki ev ‘Armağan’’ etti

Popstar yarışmasının finalisti Armağan Uzun ile Çeşme’de evlenen Bülent Ersoy, kocasına bir evle yazlık hediye etti. Düğüne Ersoy’un ailesinden kimse katılmadı

İlk eşi Cem Adler ile Çeşme’de nişanlanan Bülent Ersoy ikinci evliliğini de burada yaptı. Sanatçı, Armağan Uzun ile önceki gece Çeşme’de evlendi. Akşam saatlerinde Çeşme Marina’ya demirli Çeşme Prensesi isimli tekneye önce Bülent Ersoy, ardından Armağan Uzun geldi. Torbalılı olan Armağan Uzun’un akrabalarının yanı sıra Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur da tekneye bindi.

Törene Ersoy’un ailesinden hiç kimsenin katılmaması dikkat çekti. Saat 24.00 sıralarında demir alan tekne, Çeşme açıklarında bir süre tur attı. Bu sırada gelinlik giyen Ersoy ile Uzun da, Belediye Başkanı İsmail Uygur’un kıydığı nikahla dünya evine girdi. Nikah töreninin ardından Uzun, Ersoy’a pırlanta yüzük taktı. Sabah saatleri yaklaştığında limana geri dönen teknedeki görevliler ile basın mensupları arasında arbede yaşandı. Davetlilerin tekneden inmesinin ardından pembe renkli giysisi ile önce Ersoy ardından Uzun belirdi. Soruları cevaplamadan araçlarına binen ikili hızla limandan ayrıldı.

HEM TANDIR HEM ISTAKOZ



Düğünü Aya Yorgi koyunda yapmak isteyen Bülent Ersoy’un bu isteği aşırı rüzgar nedeniyle gerçekleşmedi.


Teknede davetlilere tandır, pilav, ahtapot ve ıstakoz ikram edildi.


Düğün pastası 7 katlıydı.


Ersoy’un Armağan’a Çeşme’de bir yazlık ile Balçova’da bir daire hediye ettiği öne sürüldü.

Akşam
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 09:43:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?