20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAGAZİN

İki yılda bir doğururum

Melekvari bir şey oldum!

* Anne olmak beni çok olgunlaştırdı. Hayata bakışım değişti. Anne olduktan sonra bana bir hâre takıldı sanki ve melekvari bir şey oldum.
* Sevdiğin, aşık olduğun insanla ortak yaptığın, her yerinde senin ve eşinin parçalarının bulunduğu bir canlı dünyaya getirmek muhteşem!
* Babamın vefatından 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Testi evde yaptım. Mutfaktaydık "Hamileyim" dedim, herkes ağladı!

Oğlunun Adı İbrahim'den!


* İbrahim'in İrem'le yaşadığı aşkını görünce "Bir tane de bana aşık olan olsun" diyordum. Allah gönlüme göre verdi. Bebeğimiz erkek...
* Başından beri büyük bir aile olmayı istiyoruz. O duyguyu yaşatmak istiyoruz. İbrahim'e kalırsa ben iki senede bir hamile kalacağım.
* İrem'in adını düşündüğümüzde evli değildik. Erkek için isim düşünmedik. Oğlunun adını İbrahim koyacak. Ben de merak ediyorum.

* Şimdilik 4 kilo aldım


İlk hamileliğinde 23 kilo alan Demet Kutluay, şimdi üç ayda 4 kilo almış. Yakında yogaya başlayacağını belirten Demet Hanım, yine normal doğum yapacağını ve doğuma eşi İbrahim Kutluay'ın da gireceğini söylüyor.

Sabah -Günaydın
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 11:36:31
Güncelleme :29 Ekim 2008 Çarşamba 11:54:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?