26
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

İlk Avrasya güzeli

Avrasya güzeli Sibirya'dan

<Konyaaltı'nda bu yıl ilk defa düzenlenen Miss Avrasya Güzellik Yarışması'da Sibiryalı Valerya Blikova birinci seçildi

Türkiye’de bu yıl ilk defa düzenlenen çeşitli ülkelerden 16 güzelin yarıştığı Miss Avrasya Güzellik Yarışması'nda Sibiryalı 19 yaşındaki Valerya Blikova birinci oldu.

Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'ne bağlı Beldibi Beldesi'nde bulunan 5 yıldızlı bir otelde ‘Miss Avrasya Güzellik Yarışması’ düzenlendi. Rusya, Kazakistan, Moğolistan, Sibirya, Özbekistan, Belarus, Moldova, Ukrayna, Kırgızistan ve Tataristan'da düzenlenen yarışmalarda dereceye giren 16 güzelin yarıştığı organizasyon, tesisin amfi tiyatrosunda gerçekleşti. Yarışmada güzeller, danstan bikini ve kıyafet taşıma konularındaki becerilerine kadar çeşitli yetenekleriyle değerlendirildi.

Yarışmada Sibirya'dan yarışmaya katılan 19 yaşındaki Valerya Blikova 1'inci olurken, Rusya'dan katılan 18 yaşındaki Alena Masyukova 2'nci, Belarus'tan 22 yaşındaki Polina Pavlovets ise 3'üncü oldu.

Yarışmaya Rusya'dan katılan 21 yaşındaki Anna Silukova ‘Bikini Güzeli’ seçilirken, Slovakyalı 20 yaşındaki Kristina Shmidt ise ‘Disko Güzeli’ derecesine layık görüldü.

Yarışmayı Rusya'dan tesise gelen televizyon kanallarının muhabirleri de takip etti. Dereceye giren güzellere, çeşitli hediyelerin yanı sıra bir haftalık Antalya tatili hediye edildi. 

 

 


 

Radikal
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2009 Pazar 16:41:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?