22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

İngiliz futbolunu karıştıran kadın

Üç yıl önce hem İngiliz Milli Takımı teknik Direktörü Sven Goran Eriksson ile, hem de Federasyon Başkanı Mark Palios ile birlikte olduğu ortaya çıkınca skandala neden olan eski sekreter Faria Alam’ın yüksek ücretli bir fahişe olduğu ortaya çıktı.

BİR zamanlar İngiltere Futbol Federasyonunu karıştıran kadının bir gece için 8 bin sterlin ücret aldığı iddia edilen bir fahişe olduğunun ortaya çıkması, Londra’yı karıştırdı. Üç yıl önce hem milli takım patronu Sven Goran Eriksson ile, hem de İngiltere Futbol Federasyonu Başkanı Mark Palios ile birlikte olduğu ortaya çıkınca, büyük bir skandala neden olan eski sekreter Faria Alam’ın fahişe çıkması, Eriksson için "yeterince kötü bir haber" olarak değerlendirildi.

Ancak daha da kötüsü, eğer bir gece için 8 bin sterlin aldığı doğruysa, Faria Alam’ın sevgilisi olarak ün yaptığı Eriksson’dan çok daha fazla para kazandığı. Hizmetleri karşısında bir saatte 4 bin sterlin kazanan Alam, bu durumda Eriksson’ın bir saatte kazandığının 14 katı para kazanmış oluyor.

Faria Alam hakkındaki bu iddiaları yalanladı, ancak iç çamaşırlarıyla fotoğrafını yayınlayan News of The World Gazetesi, müşteri kılığında giden muhabiriyle para karşılığı yatmayı kabul ettiğini haber yaptı. Ayrıca Alam, internette yayınlanan fotoğraflarda Mayfair’de lüks bir dairede soyunduktan sonra çift kişilik yatakta sere serpe uzanmış görünüyor.

İngiliz basınında, Alam’ın fahişe çıkmasının "yeterince utanç verici" olduğu yazılıyor. Hatta "kendisinin meşhur ettiği birinden daha az para kazanıyor olmasının, aç gözlü bir adam olarak bilinen Eriksson için iki kat utanç verici olduğu" yorumları yapılıyor.

Eriksson görevi bıraktığı halde federasyondan ücret almaya devam ediyor, ancak eskiden günde 13 bin sterlin olan ücreti, yarıya düşerek günde 6 bin 500 sterlin oldu. Bu, dakikada 4.50 sterlin ederken Alam’ın bir dakikadaki kazancı 66,67 sterlini buluyor.

aa
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2007 Salı 13:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?