19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

İşinden de kovuldu!

Cumhuriyet Kadınları projesi kapsamında Tansu Çiller'e benzemek için estetik ameliyat olan Çiğdem Savaş katıldığı canlı yayında büyük bir sürpriz ile karşılaştı.

Tansu Çiller’e benzemek için estetik olan Manken Çiğdem Savaş, Kanaltürk'teki 'Orada Neler Oluyor' programının canlı yayınında büyük bir şok yaşadı. ‘’Cumhuriyet Kadınları’’ projesi sahibi Seyhan Soylu canlı yayına telefon ile bağlanarak, projenin önüne geçtiğini düşündüğü Savaş için, ‘’ Çok inatçı bir kızdır. İnat etti estetik oldu, plastik makyaj ile Tansu Çiller’e benzeyebilirdi. Estetik haberleri ile projenin önüne geçti. Projede artık Çiller olarak kendisine yer vermeyi düşünmüyorum’’ dedi.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre programa katılan Soylu, ‘’ Yeni Çiller ile dün akşam el sıkıştık. Bu isim en az Savaş kadar gündemde olacak birisidir’’ derken , Savaş'ın ameliyatı ile ‘Cumhuriyet Kadınları’ projesini gölgelediğini kendilerinin bu durumdan çok rahatsız olduklarını Savaş’a hiç kimsenin proje kapsamında Çiller’e benzemek zorundasın demediğini de ekledi.

Artık Tansu Çiller olamayacağını öğrenen Savaş bir müddet sessizliğini koruduktan sonra, ‘’Şok oldum, çok üzüldüm programdan hemen sonra Seyhan Soylu'ya gideceğim ve alınan rolü geri talep edeceğim'' dedi.

...
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 15:06:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?