16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

İsmin seni eziyor mu?

Helin Avşar, ablasının" Benim ismim seni eziyor mu" sorusuna ne cevap verdi.

Hülya Avşar Stüdyosu programında abla-kardeş buluştu. Hülya Avşar, konuk olarak programına çağırdığı Helin Avşar'a gazetecilerle ilgili bilgiler verdi.Hülya Avşar, "Haber olması için kötü bir şey şart zaten, iyi olunca ya yazmıyorlar ya da az yazıyorlar" diyerek basının olaylara yaklaşımını anlattı.Hülya daha sonra kardeşine "Aslında bunlar Hülya Avşar ablam olduğu için başıma geliyor' diyor musun?" sorusunu yöneltti. Helin'in yanıtı kısa ve net idi: "Hayır asla."

Hülya Avşar bu sefer soruyu değiştirerek, "Doğru söyle, eziyor mu seni?" dedi. Helin Avşar, "Kesinlikle düşünmüyorum" yanıtını verirken, ablası şu tavsiyede bulundu:"Ezilme işini de anlamış değilim. Benim böyle bir ablam olsa ondan faydalanırdım. Hülya Avşar'ın kardeşi olduğun için hızlı yol alıyorsun belki de..."

Helin Avşar, bu ezilme meselesine anlam veremediğini ifade ederek, "Herkes bana bir yükün altındaymışım gibi davranıyor. Ne yükü? Ben umursamazım. Ben hayatı başkaları için değil kendim için yaşıyorum. Önüme bir şey koyarım olursa olur. Her şeyi yapıp başarılı olmak zorunda değilim. Biri tutmazsa biri tutar. Ben kendim için yapıyorum" şeklinde konuştu.

Kelebek
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 09:25:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?