16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

İşte Britney’in yeni aşkı

Kevin Federline’dan ayrıldığından beri hakkında birçok aşk dedikodusu çıkan Britney Spears’ın yeni sevgilisi sonunda belli oldu. Seksi şarkıcı, eski kocasının arkadaşı müzik yapımcısı Jonathan J.R. Rothem ile birlikte.

Britney Spears, eşi Kevin Federline’dan ayrıldıktan sonra Paris Hilton ile birlikte kendini çılgın partilere bırakmıştı. Ama seksi şarkıcıyı kimse bir erkekle birlikte göremiyordu. Hakkında her hafta farklı bir aşk dedikodusu ortaya atılan Britney’in sonunda yeni sevgilisi belli oldu.

Britney geçtiğimiz hafta bir restoranda eski kocası Kevin Federline’ın iş arkadaşı müzik yapımcısı Jonathan J.R. Rothem ile öpüşürken görüntülendi. Paparazziler ikiliyi restoran çıkışında da yalnız bırakmadı. Britney, gazetecilerin sorularına "Jonathan, bir müzik yapımcısı. Kevin Federline için çalıştı, benim için de çalışacak. Biz onunla sık sık buluşmak zorundayız" yanıtını verdi. İkili baş başa yedikleri yemeğin ardından sinemaya gitti. Rotem, meslek hayatında hep başarılı albümlere imza atmış bir yapımcı.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2007 Perşembe 00:47:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?