30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

İşte evimde en sevdiğim köşe

InStyle Home, ünlü kadınları evlerinde en çok sevdikleri köşede fotoğrafladı.

Yayın hayatına yeni başlayan dekorasyon ve yaşam dergisi IrStyle Home, ünlü kadınları evlerinde en çok sevdikleri köşede fotoğrafladı. Şık bir çalışma odası, ortancalarla süslü bahçeler, deney yapılan mutfaklar bu ünlüler için vazgeçilmez yerler...
Boş zamanların odası

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner, evinde en çok bu köşede rahat ettiğini söyledi: "Burası özellikle kışın uzun gecelerde, çocuklarla toplanıp hem sohbet ettiğimiz hem de film seyrettiğimiz yer. Sinemayı hepimiz çok seviyoruz. Bu odayı yaptıktan sonra sinemaya gitmeyi unuttuk. Çeşit çeşit film izliyoruz. Çok sıcak bir oda. Duvarda kendimizin ve arkadaşlarımızın fotoğrafları asılı; ayrıca gittiğimiz yerlerle ilgili kitaplar, filmler de yine burada duruyor. Yani tam bir boş zamanı değerlendirme odası burası."

Caroline Koç
Bu oda bana huzur veriyor


Haremlique markasının yaratıcısı, Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Caroline Koç ise oturma odasını çok sevdiğini dile getirdi: "Bütün evime hakim olabildiğim bir konumda olduğu için bu odayı seviyorum. Bunun yanı sıra İstanbul'un büyülü ama her zaman rastlanmayan sakin ışığını da yakalayan bir mekan. Ailemden miras kalan kütüphane de yine oturma odasında yer alıyor. Dolayısıyla kitap okumak için de burayı tercih ediyorum. Bu oda bana huzur veriyor."

Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 17:15:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?