19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

İşte İtalya'nın Monica'sı

elisabetta gregoraci... Eski güzellik kraliçesi Elisabette Gregoraci, RAI televizyonunda iş almak için eski Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Sottile ile ilişkiye girdiğini itiraf etti: "Sottile ile eski başbakan Silvio Berlusconi ve Bakan Frattini'nin ofisinde seviştik."

Başbakan'ın ofisinde seks yaptık
Seks skandalı soruşturmasında ünlü İtalyan manken, "TV'de iş" karşılığı eski Dışişleri Sözcüsü'yle Berlusconi'nin ofisinde seks yaptıklarını itiraf etti.

İtalya arka arkaya skandallarla sarsılıyor... Son olayın kahramanı, eski Dışişleri Bakanı Gianfranco Fini'nin sözcüsü Salvatore Sottile... Sottile'nin karıştığı "iş karşılığı seks" skandalı hakkında basına sızan bilgiler şaşkınlık verici. İngiliz Sunday Telegraph gazetesi, devlet televizyonu RAI'de iş ayarlama karşılığı genç kızlardan faydalanan Sottile'nin fantazilerinin "Başbakan Berlusconi'nin ofisinde sevişebilecek" kadar geniş olduğunu yazdı.

'BAKANLIKTA DA YATTIK'
Sottile ile ismi anılan kadınların başında, F1'deki Renault takımının patronu ünlü İtalyan işadamı Flavio Briatore'nin sevgilisi Elisabetta Gregoraci... Sunday Telegraph, İtalya'nıneski güzellik kraliçelerinden Gregoraci'nin savcı John H. Woodcock'a verdiği 3 saatlik ifadesinde iddiaları kabul ettiğini belirtti. İşte Gregoraci'nin ağzından itiraf: "Televizyonda parlak bir yerde olmak istiyordum. Bu amacıma ulaşmak için bazı şeyler vermem gerektiğini de biliyordum. Ben de bunu yaptım. Sottile ile Dışişleri Bakanlığı binası ve Başbakan'ın ofisinde seviştik. Başka yerlerde de seviştik...

'SADECE BÖBÜRLENME' 
Sottile'nin şoförü ve ismi açıklanmayan yakın arkadaşları, eski sözcünün Gregoraci dışında ülkenin tanınan bir başka eğlence programı hostesi MariaMonse ile de cinsel ilişkiye girdiğini doğruladı. Şoförü, kızları geç saatlerde çalıştıkları yerler ya da evlerinden alıp Başbakanlık ve Dışişleri binalarına getirdiğini doğruladı. Sağ kanadın ağır toplarından Sottile ise iddiaları reddediyor. Yakın çevresine bu tarz açıklamalarda bulunduğunu fakat bunların "boş erkek böbürlenmelerinden" ileri gitmediğini söylüyor. Sottile'nin ismi ilk olarak ülkenin son Kralı Umberto'nun oğlu Prens Emanuele'in karıştığı kumarhane ve seks skandalıyla anıldı. Prens'e yakın işadamlarının kumar makineleri almasına yardımcı olduğu iddia edilmişti. 

elisabetta gregoracielisabetta gregoracielisabetta gregoraci




































Sabah
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2006 Pazartesi 15:38:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?